DRAGICA SEKULIC 160 X 600
DRAGICA SEKULIC 160 X 600

NAJVEĆI SVJETSKI LUKSUZNI AUTOMOBIL-AUTOMAT: Otvorena futuristička mašina za prodaju vozila u Singapuru, i to na 15 spratova (VIDEO)

„Morali smo da pronađemo način da izložimo što više automobila na što manjem prostoru“.

NAJVEĆI SVJETSKI LUKSUZNI AUTOMOBIL-AUTOMAT: Otvorena futuristička mašina za prodaju vozila u Singapuru, i to na 15 spratova (VIDEO)
FOTO: Printskrin Youtube/ Viral See

U Singapuru je otvoren futuristički salon za prodaju automobila na 15 spratova, pod nazivom “najveći svetski luksuzni automobil-automat”, koji kupcima nudi automobile vrIJedne milione dolara, poput Ferarija, Bentlija, Poršea, Lambordžinija…

Objekat je izgradila kompanija za prodaju automobila “Autobahn Motors” (ABM), simulirajući sistem “riblje kosti”, koji štedi prostor pa tako oko 60 luksuznih vozila može da stane u ovaj osvIJetljeni i sasvim providni izlog.

Prema rIJečima predstavnika kompanije, mušterije na monitoru sa “tač skrinom” biraju koji automobil žele da pogledaju, a zatim izabrani automobil stiže za minut ili dva putem sofisticiranog lifta.

Morali smo da pronađemo način da izložimo što više automobila na što manjem prostoru, ali i da budemo drugačiji i kreativniji od drugih – rekli su iz kompanije istakavši da su developeri pokazali veliko interesovanje za korišćenjem njihovog inovativnog sistema parkiranja i upravljanja zalihama.

Pored ove, američka kompanija “Carvana”, takođe koristi slične automobil-automate. U martu ove godine oni su otvorili prodavnicu od osam spratova sa 30 automobila u Antoniju u Teksasu. Pored ove ista kompanija ima ukupno četiri slične izložbene prodavnice po Americi, a prvu takvu je otvorila 2015. godine.

DRAGICA SEKULIC 728 X 90

AUTOR: Telegraf / Pink M

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image