KOSTARIKA TRAŽI LJUDE koji će hraniti papagaje i surfovati za 2.000 eura

“Dođite u Kostariku i postanite jedno sa prirodom”, tako, otprilike, glasi opis posla koji nude firma “Holiday Pirates” i organizacija “World Parrot Trust”, koji su za to spremni da plate 2.000 eura mjesečno.

KOSTARIKA TRAŽI LJUDE koji će hraniti papagaje i surfovati za 2.000 eura
FOTO: telegraf.rs

Oni traže nekoga ko bi se posvetio zaštiti tropskih ptica. U opisu posla stoji da su obaveze zaposlenog da hrani papagaje ujutro, zatim da može da surfuje do ručka, tokom popodneva bi trebalo da posmatra ptice koje nastanjuju tropske kišne šume i potom da posmatra zalazak sunca na plaži.

oglas-papagaji

Najbolji kandidat će, tokom avgusta, kao dio “Projekta Ara” koji promoviše zaštitu tropskih papagaja, provesti mjesec dana na ostrvu Punta Islita, pacifičkom tropskom raju na kostarikanskom poluostrvu Nikoja. On ili ona će raditi sa konzervatorima četiri nedjelje, starati se o arama, voditi blog na sajtu projekta i postavljati video snimke ptica u njihovom prirodnom staništu.

Na sajtu “Holidej pajrats” stoji da je projektom pokrivena avionska karta do Kostarike i prevoz do ostrva, boravak i smještaj tokom trajanja projekta, jedan paket za neophodnu pomoć, a cio poslovni angažman trebalo bi da traje ćetiri nedjelje.

AUTOR: Telegraf.rs/PinkM

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image