baner160x600 zavt
baner160x600 zavt

DOBRO POGLEDAJTE OVU SLIKU I RECITE NAM ŠTA VIDITE NA NJOJ: A mi ćemo vam reći kakva ste osoba

Ovo je jedna od nekoliko ilustracija iz knjige „Psihoknjiga“ autora Vila Hobsona. Njegovi testovi se i danas primenjuju u psihologiji, a vi pogledajte ovu ilustraciju i kažite nam šta na njoj vidite. U Hobsonovoj knjizi naći ćete i objašnjenje za svoju ličnost na osnovu izabranog odgovora.

DOBRO POGLEDAJTE OVU SLIKU I RECITE NAM ŠTA VIDITE NA NJOJ: A mi ćemo vam reći kakva ste osoba
FOTO: Instagram/hfredrikssonny

Art inspiration from the #psychobook #hfredriksson #butterflyart #bw

A post shared by H Fredriksson (@hfredrikssonny) on

Ako vidite…

Bubu: Vi ste predodređeni za uspjeh. Naporno radite i znate da se snađete u svakoj mogućoj situaciji. Kada nešto isplanirate, držite se toga sve dok plan ne bude ispunjen.

Par emua okrenutih jedno prema drugom: Obožavate glamur i luksuz. Uvek ste viđeni na svim modernim mjestima, i odajete utisak smirene osobe sigurne u sebe. Vješto krijete svoje strahove i padove samopouzdanja.

Dva para kolibrija u letu: Obožavate sve lijepe stvari i stalno ste u pokretu, u potrazi za onim što će vam se dopasti.

Naočare za sunce, brushalter ili bradu: Vas interesuju samo materijalne stvari. Njima prikrivate sopstveno nezadovoljstvo, pa kada osjetite da vas nešto muči, to pokušavate da „liječite“ novim stvarima.

Skelet ili kosti: Osjećate kao da vam je život vrteška na kojoj se isti prizori stalno mijenjaju. I sami znate da biste morali da više rizikujete u životu da biste doživjeli nešto novo.

Figura u letu, vanzemaljac sa velikim stopalima ili žena u bikiniju: Kada ste u stisci, svi znaju da ćete posao obaviti po dogovoru. A kad frka prođe, ponovo ste opušteni i raspoloženi za zezanje. Volite da se družite i ne dozvoljavate da vam bilo ko tek tako isklizne iz života.

AUTOR: Pink M

POVEZANI ČLANCI

BANER ARGUMENT HEDER
Responsive Menu Clicked Image