BRAJOVIC 160X600
BRAJOVIC 160X600

ZA DVA EURA izvod vam stiže na kućnu adresu

Izvod se od sada može dobiti jednostavno i bez čekanja u redovima tako što ćete podnijeti zahtjev isključivo u svoje ime, popunjavanjem elektronskog obrasca koji se nalazi na portalu Glavnog grada. Dostava se vrši na kućnu adresu kao vredonosna pošiljka, a vrši je kurirska služba Pošte Crne Gore.

ZA DVA EURA izvod vam stiže na kućnu adresu
FOTO: Montenegro magazin

Sekretarijat za lokalnu samoupravu Glavnog grada omogućio je građanima da preko elektronskog servisa pribave izvod iz matičnog registra vjenčanih koji im se dostavlja na kućnu adresu.

dokument-ilustracija-Pixabay_1484650753.640x360_rss
Podnosilac zahtjeva dužan je da prilikom preuzimanja izvoda na uvid stavi identifikaciona dokumenta

Navode da administrativna taksa za izvode na običnom obrascu iznosi dva eura, a na internacionalnom sedam.

-Poštarina i usluga dostave na kućnu adresu (2,2 eura) dodatno se plaćaju Pošti Crne Gore. U slučaju naručivanja više izvoda, svaki pojedinačni izvod podliježe obavezi plaćanja administrativne takse, osim kada postoji Zakonom propisan osnov za oslobađanje od plaćanja. Izvod naručen na portalu Glavnog grada može se platiti prilikom dostave – saopšteno je iz Glavnog grada.

Način plaćanja je dio poslovne politike dostavne službe. Dostava se vrši za teritoriju Crne Gore u roku od 24 sata od časa naručivanja (ne računaju se subota, nedjelja i državni praznici).

 

ivan brajovic 970×90

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image