baner160x600 zavt
baner160x600 zavt

„U ŽIŽI“: Da li tužilaštvo štiti državu ili one koji je ruše? (VIDEO)

GOSTI: Advokat Nikola Martinović, poslanik DPS-a Miško Vuković i novinar i publicista Šeki Radončić.

„U ŽIŽI“: Da li tužilaštvo štiti državu ili one koji je ruše? (VIDEO)
FOTO: PinkM

U emisiji „U žiži“ gosti Slavka Mandića govorili su, između ostalog, o umiješanosti Rusije u pokušaj terorističkog napada na Crnu Goru u večeri poslije objavljivanja rezultata parlamentarnih izbora održanih 16. oktobra prošle godine i pokušaja ubistva tadašnjeg predsjednika Vlade Mila Đukanovića.

Bilo je riječi i o tome kako Rusija nikako da odgovori na pitanje zbog čega je u toj zemlji izdat dvojni pasoš Eduardu Šišmakovu, odnosno Širokovu, ali i o tome zbog čega su u ruskim krugovima oni koji se svim silama bore da zaustave Crnu Goru na putu evroatlantskih integracija koji su bliski vlastima ili su u njoj bili primani lideri DF-a u više navrata.

Sagovornici Slavka Mandića govorili su i o tome zbog čega je kampanja koja se vodila protiv tadašnjeg premijera Mila Đukanovića u pojedinim ruskim medijima nailazila na odobravanje dijela ruskih političara bliskim aktuelnim vlastima.

U emisji se govorilo i o tome da li je Obavezujućim uputstvom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću, neposredno poslije skidanja imuniteta poslanicima DF-a Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću da se oni ne privode, usporen sam proces koji treba da pruži odgovor na ovo izuzetno važno pitanje i otkloni sve sumnje o mogućem pokušaju terorističkog napada na Crnu Goru.

Martinović, Vuković i Radončić pokušali su i da razjasne situaciju sa liderima DF-a – da li im je dodatni stimulans da se ponašaju bahato i da i dalje prijete i šalju poruke da su iznad državne i istitucija sitema?

O ovim, ali i brojnim drugim temama informišite se gledajući emisiju „U žiži“.

Urednik i voditelj: Slavko Mandić.

Tema: Da li tužilaštvo štiti državu ili one koji je ruše?

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

BANER ARGUMENT HEDER
Responsive Menu Clicked Image