baner160x600 zavt
baner160x600 zavt

„U ŽIŽI“: Da li je odbijanjem ponude da uđe u Vladu građanski dio opozicije potvrdio ultimatum da traži sve ili ništa? (VIDEO)

GOSTI: Predrag Bošković, ministar odbrane Crne Gore i Neđeljko Rudović, član Koordinacionog odbora Građanskog pokreta URA.

„U ŽIŽI“: Da li je odbijanjem ponude da uđe u Vladu građanski dio opozicije potvrdio ultimatum da traži sve ili ništa? (VIDEO)
FOTO: Pink M

Gosti Slavka Mandića razgovarali su o rezultatima izbora u Nikšiću, njihovoj legitimnosti kao i odluci opozicije da izbore bojkotuje, te o tome da li je dio građanske opozicije shvatio da je pogriješio i da je trebalo izaći na izbore?

Osim toga, predmet razgovora bila je i ponuda premijera građanskoj opoziciji da uđe u vladu, njeno odbijanje i razlozi koji se kriju u takvoj odluci.

Razgovaralo se i o istrajavanju od strane opozicije na nepriznavanju rezultata izbora koje je priznao čitav svijet. Pokušali su da odgovore i na pitanja da li je opoziciji samo važno da po svaku cijenu sruši DPS sa vlasti, te da li im je dosadila priča o nesmjenljivosti pa kad ne mogu na izborima onda makar da pokušaju silom.

Govorilo se i o pokušaju terorističkog napada na Crnu Goru, pokušaju ubistva premijera, te o protestima majki sa troje i više djece i donošenju zakona koji je po ocjenama ekonomskih analitičara trebao da uruši finansijsku stabilnost države.

Urednik i voditelj: Slavko Mandić.

Tema: Da li je odbijanjem ponude da uđe u Vladu građanski dio opozicije potvrdio ultimatum da traži sve ili ništa?

 

AUTOR: Pink M

POVEZANI ČLANCI

BANER ARGUMENT HEDER
Responsive Menu Clicked Image