BRAJOVIC 160X600
BRAJOVIC 160X600

SLJEDEĆEG LJETA otvaranje marine i hotela u Luštica Bay-u

Novi grad na Jadranu, Luštica Bay, zajednički je poduhvat Vlade Crne Gore i švajcarske kompanije Oraskom Divelopment Holding. Vrijednost projekta je procijenjena na 1,1 milijardu eura što ga čini najvećom investicijom u ovom dijelu Evrope, saopštili su iz pomenute kompanije najavljujući otvaranje marine i hotela za sljedeće ljeto.

SLJEDEĆEG LJETA otvaranje marine i hotela u Luštica Bay-u
FOTO: Pink M

Završavamo prvu fazu gradnje i tokom sljedeće godine nas očekuje veliko otvaranje Luštica Bej marine i naselja i prvog hotela. Značajno je da ćemo sljedeće godine početi izgradnju kjučnog dijela kompleksa – Luštica Bay Central, odnosno gradskog jezgra koji će ponuditi najveću koncentraciju komercijalnih i administrativnih sadržaja. Ovo je cjenovno veoma konkurentan dio kompleksa jer će, za razliku od marina naselja gdje cijenu kvadratnog metra definiše lokacija na prvoj liniji od mora i luksuzni standard, u Centralu će cjenovna politika parirati regionalnom nivou cijena nekretnina, sa stanovima u ponudi počev od 120.000 eura. Samim tim, očekujemo povećano interesovanje klijenata iz regiona za život u Luštica Beju. Trenutno imamo klijente iz 32 države, a veliki procenat dolazi iz Srbije – saopštila je Dragana Bećirović, PR savjetnik Luštica Bej.

Lustica Bay_site_Januar 2017
Luštica Bej – luksuzna kapija Crne Gore u netaknutoj prirodi

Rezidencijalni kompleks nalik odmaralištu koje nudi mogućnost povremenog boravka i života za stalno, prvih 70 vlasnika nekretnina dobio je 2015 godine, a ove godine se useljava novih 88 vlasnika sa porodicama.

U kompleksu koji će, kada bude završen, ponuditi dvije marine, golf teren sa 18 rupa, više od hiljadu stanova, 500 kuća i vila, sljedeće godine će biti otvoren prvi od planiranih sedam hotela – Čedi Luštica Bej, čija gradnja je počela u aprilu. U Luštica Beju je već izgrađeno Marina naselje sa 26 zgrada sa ukupno 160 stambenih jedinica, marina sa kapacitetom 176 vezova, a grade se prve vile i gradske kuće – stoji u saopštenju.

maxresdefault
Sljedeceg ljeta otvaranje marine i hotela u Luštica Bay-u

Dodaje se da će u Luštici Bay oko deset odsto od ukupnih 690 hektara površine podleći razvoju, a preostalih 90 odsto će ostati netaknuta priroda.

Želja nam je da za stanovnike Luštice Bay, grada koji će disati 365 dana u godini, kreiramo okruženje za zdrav aktivan život naših stanovnika koji žele da pronađu dom daleko od gužve, da uživaju u kristalno čistom moru, partiji golfa uz pogled na more i planine sa svakim zamahom, pješačenju ili jednostavno uživaju u slobodnom vremenu sa porodicom. Ako čeznete za Toskanom ili francuskim jugom, ali vam je preskupo, onda je Luštica Bay Central pravo mjesto za deluks život u prirodi – dodala je Bećirović.

 

ivan brajovic 970×90

AUTOR: Pink M

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image