BRAJOVIC 160X600
BRAJOVIC 160X600

PURIŠIĆ: Posvećenost Vlade Crne Gore prema raseljenim i interno raseljenim licima na visokom nivou

Brojne aktivnosti koje su ostvarene kroz Regionalni stambeni program pokazuju da je posvećenost Vlade Crne Gore i Ministarstva rada i socijalnog staranja, prema raseljenim i interno raseljenim licima na visokom nivou rekao je Ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić koji se danas sastao sa viceguvernerkom Razvojne banke Savjeta Evrope Ružicom Sančez-Lebra Alonso.

PURIŠIĆ: Posvećenost Vlade Crne Gore prema raseljenim i interno raseljenim licima na visokom nivou

Kako je saopšteno iz resornog ministarstva tema današnjeg sastanka bio je Regionalni stambeni program i aktivnosti koje Ministarstvo sprovodi  u  implementaciji i realizaciji projekata iz ovog okvira.

Navode da je ministar Purišić posebno istakao doprinos koji su ovom programu dali Razvojna banka Savjeta Evrope, UNHCR i OSCE.

2016 11 28 - 41. Vlada CG - Kemal Purisic 2
Purišić istakao doprinos koji su Regionalno stambenom programu dali Razvojna banka Savjeta Evrope, UNHCR i OSCE

 

 

–  Viceguvernerka Lebra – Alonso kazala je da je ovaj program dobar primjer saradnje između  institucija Crne Gore, brojnih međunarodnih organizacija i donatora i da se kroz sprovedene aktivnosti  ogleda posvećenost i predanost Ministarstva ovom projektu kojim se rješava jedno od glavnih egzistencijalnih pitanja, a time stvaraju uslovi za potpunu integraciju raseljenih i interno raseljenih lica u naše društvo – stoji u saopštenju Ministarstva  rada i socijalnog staranja.

 

 

ivan brajovic 970×90

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image