DRAGICA SEKULIC 160 X 600
DRAGICA SEKULIC 160 X 600

POLICIJA pronašla vozača kojeg je prijavio Vuksanović

Policija u Tivtu je odmah pronašla vozača kojeg je prijavio Adrijan Vuksanović, saopšteno je iz Uprave policije.

POLICIJA pronašla vozača kojeg je prijavio Vuksanović
FOTO: PinkM

Prijavljeni vozač i njegov suvozač negirali su navode prijave, a tužilac se izjasnio da nema elemenata bića krivičnog djela.

– Iz Tivta je sinoć, 12.01.2018. godine u 23,31 časova, telefonskim putem prijavio Dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Tivat da je u naselju Donja Lastva u Tivtu (na priobalnom putu), dok je pješačio, nepoznato lice upravljajući vozilom „VW Polo“, tivatskih registarskih oznaka čiji je oznake naveo, prolazeći pored njega krenulo prema njemu, a zatim vozilom naglo skrenulo u stranu te umalo ostvarilo kontakt sa njim, te da je nakon toga to lice iz vozila glasno vikalo prema njemu – saopšteno je iz UP.

Brzom intervencijom policijskih službenika nakon desetak minuta od prijave pronađeno je predmetno vozilo kojim je upravljao S.R. iz Tivta. Sa S.R. je potom u prostorijama OB Tivat u 23,50 obavljen informativni razgovor povodom prijave Vuksanovića.

U svojoj izjavi S.R. je negirao navode Vuksanovića, te je naveo da se vraćao iz Gornje Lastve ali da prolaskom navedenim putem nije ni primjetio Vuksanovića. Ubrzo je identifikovan i suvozač S.R, a radi se o V.S. iz Tivta. V.S. je u prostorijama OB Tivat dao izjavu identičnu izjavi S.R. O dogođaju je upoznat državni tužilac u ODT u Kotoru koji se izjasnio da u opisanom događaju nema elemenata bića krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti. O postupanju policijskih službenika i o stavu nadležnog tužioca je upoznat i Vuksanović – zaključuje se u saopštenju.

DRAGICA SEKULIC 728 X 90

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image