BRAJOVIC 160X600
BRAJOVIC 160X600

PERIŠIĆ: SDP nebitan u vremenu i prostoru

Vuko Perišić, član Odbora DPS Prijestonice reagovao je na današnje saopštenje Marka Vukčevića, člana Predsjedništva OO SDP Cetinja.

PERIŠIĆ: SDP nebitan u vremenu i prostoru
FOTO: Printscreen

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

Čestitamo Socijaldemokratskoj partiji na tome što je glasala za prijedlog Zakona o Prijestonici. I što su vazda bili tu da podrže, čim smo poslali taj prijedlog njihovom predsjedniku Skupštine prije pet godina. Kako su samo gorjeli od ljubavi za Cetinjem. Ponešeni ljubavlju odmah su Zakon stavili na dnevni red. I digli ruke za njega. Nisu ga opstruirali. Jer su se borili za Cetinje do zadnjega atoma. A onda su se probudili iz snova u kojima su oni superheroji sa branika Cetinja.

sdp-bar-konvencija3
Perišić: SDP nebitan u vremenu i prostoru (Foto: FB)

Da smo mi stranka koja je opstruirala Zakon o Prijestonici godinama koliko je god mogla, da smo minirali svako njegovo usvajanje, da nismo digli ruku za njega, makar bismo ćutali. Ne bismo pominjali taj Zakon.

Cetinje
Perišić: Ignorisali ste Cetinjane i Cetinje onda kad mu je trebala podrška sa svih strana

Minirali ste ga i skidali sa dnevnoga reda dok vam je moglo biti. Toliko ste dobra željeli Cetinju da ste bili protiv Zakona. Sad ste nebitni u vremenu i u prostoru ali vam to ne smeta da ismijavate taj Zakon.

Građani će vam 26. novembra opet pokazati što misle o tome. I posle ovih izbora umjesto da optužite gradjane, razmislite da problem nije u vama. Ili je možda u vrhu vaše stranke koji je ignorisao Cetinjane i Cetinje onda kad mu je trebala podrška sa svih strana.

ivan brajovic 970×90

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image