OKRUGLI STO u okviru javne rasprave o Nacrtu Zakona o međunarodnoj razvojnoj saradnji

U okviru postupka javne rasprave povodom izrade Nacrta Zakona o međunarodnoj razvojnoj saradnji i upućivanju međunarodne humanitarne pomoći, u petak 15. septembra 2017. godine u prostorijama Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore (sala 119) biće organizovan okrugli sto sa početkom u 9:00 časova, saopšteno je iz Ministarstva.

OKRUGLI STO u okviru javne rasprave o Nacrtu Zakona o međunarodnoj razvojnoj saradnji
FOTO: PinkM

Priprema ovog Zakona obaveza je koja proizilazi iz Programa pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji, kao i Programa rada Vlade za 2017. godinu, a pripremila ga je međusektorska radna grupa sačinjena od predstavnika državnih organa, lokalne samouprave, privatnog i NVO sektora.

Cilj održavanja ove javne rasprave je da se svim zaintersovanim subjektima prezentira i obrazloži sadržaj Nacrta, ali i da se čuju njihovi predlozi i komentari, sve u cilju daljeg unapređenja dokumenta. Podsjećamo da Nacrt zakona o međunarodnoj razvojnoj saradnji i upućivanju međunarodne humanitarne pomoći možete naći na internet stranici Ministartva vanjskih poslova na sljedećem linku: http://www.mvp.gov.me/vijesti/175258/JAVNI-POZIV-za-javnu-raspravu-o-Nacrtu-zakona-o-medunarodnoj-razvojnoj-saradnji-i-upucivanju-medunarodne-humanitarne-pomoci-sa-P.html – saopštili su iz Ministarstva-

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image