DRAGICA SEKULIC 160 X 600
DRAGICA SEKULIC 160 X 600

NOVA Vlada Srbije u junu

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović saopštio je danas da će nova Vlada biti formirana u prvih 20 dana juna, prenose mediji. Kako je dodao, nakon toga će se vidjeti koji će biti njeni prvi potezi i kako će novi sastav raditi u cilju nastavka dobre politike još uvijek aktuelne Vlade Srbije.

NOVA Vlada Srbije u junu

Ono što je veoma važno je da se zna da će premijer i novoizabrani predskednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarati sa svim predstavnicima političkih stranaka i konsultovati se oko formiranja te Vlade – rekao je Stefanović i dodao da je odluka u rukama Vučića, jer je on taj koji će predložiti mandatara.

111
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović saopštio je danas da će nova Vlada biti formirana u prvih 20 dana juna

On je, odgovarajući na pitanja novinara, istakao da je siguran da će novi mandatar, ko god on bio, zajedno sa novoizabranim predsjednikom Srbije razmišljati o sastavu te Vlade.

Ono što je moja bojazan uvijek bila je kvalitet rada vlade, ne u partijskom smislu, nego da li će sljedeći premijer moći da vodi Vladu Srbije na način ili bar blizu onoga kako je to radio Vučić, imajući u vidu da smo imali Vladu koja je predvođena njim napravila ozbiljne rezultate u oblasti bezbjednosti, ekonomije i stabilizacije naše zemlje – naveo je Stefanović.

DRAGICA SEKULIC 728 X 90

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image