baner160x600 zavt
baner160x600 zavt

MINISTARSTVO ODBRANE: Uručena sportska oprema učesnicima Ljetnjeg vojnog kampa

Dan uoči otvaranja drugog Ljetnjeg vojnog kampa za mlade 2017. godine, predstavnik Košarkaškog saveza Crne Gore Igor Popović, u ime Ministarstva sporta, uručio je donaciju u vidu sportske opreme (šortsevi, majice i lopte) učesnicima kampa u kasarni ,,Milovan Šaranović“ u Danilovgradu, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

MINISTARSTVO ODBRANE: Uručena sportska oprema učesnicima Ljetnjeg vojnog kampa
FOTO: PinkM

Učešće Košarkaškog i Fudbalskog saveza Crne Gore u realizaciji Ljetnjeg vojnog kampa predstavlja rezultat odlične saradnje Ministarstva odbrane i Ministarstva sporta, koji u djelokrugu svog rada značajnu pažnju posvećuju upravo mladima – piše u saopštenju.

Kako se navodi, učesnici Ljetnjeg vojnog kampa imaće priliku da kroz mnogobrojne planirane aktivnosti, ojačaju timski duh i upoznaju se sa aktivnostima Vojske.

MINISTARSTVO ODBRANE
Ministarstvo odbrane: Uručena sportska oprema učesnicima Ljetnjeg vojnog kampa (Foto: Pink M)

Kako u pripremi i planiranju vojnog kampa sportski sadržaji predstavljaju jedan od bitnijih segmenata, donacija sportske opreme značajno će doprinijeti efikasnijoj realizaciji navedenih aktivnosti. Ljetnji vojni kamp za mlade realizovaće se od 17. do 30. jula 2017. godine u Kolašinu i Pljevljima, a okupiće 31. srednjoškolca i srednjoškolku iz Crne Gore – zaključuje se u saopštenju.

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

BANER ARGUMENT HEDER
Responsive Menu Clicked Image