BRAJOVIC 160X600
BRAJOVIC 160X600

KOLAŠINSKOJ gradskoj vlasti „dani odbrojani“

Kolašinski DPS saopštio je danas da aktuelnoj gradskoj vlasti očigledno postaje jasno da su joj dani odbrojani, da je odlazeća, pa je riješila da od svih vrijednosti grada kojeg ga čine ljepšim i atraktivnijim uradi ono što joj jedino polazi za rukom, da ih uništi.

KOLAŠINSKOJ gradskoj vlasti „dani odbrojani“
FOTO: PinkM

Saopšenje prenosimo u cjelosti.

Aktuelnoj gradskoj vlasti očigledno postaje jasno da su joj dani odbrojani , da je odlazeća, pa je riješila da od svih vrijednosti grada kojeg ga čine ljepšim i atraktivnijim uradi ono što joj jedino polazi za rukom , da ih uništi.

Što je slučaj i sa gradskom fontanom koja nakon rekonstrukcije centralne gradske zone postaje njegova prepoznatljivost i omiljeno mjesto okupljanja kako građana tako i turista koji posjećuju Kolašin.

Građena da dugi niz godina krasi centar grada, građena za buduče generacije , teško da će preživjeti nemar aktuelne vlasti i njenu nesposobnost da otkloni i najmanji kvar na sistemu za cirkulaciju vode usled kojeg je prošle godine došlo do zamrzavanja vode i pucanja njenih zidova.

55b3e849-6888-420f-bda5-20fcb0765237-25kolasin-preview
Omiljeno mjesto okupljanja kako građana tako i turista koji posjećuju Kolašin

I ove zime tužna je slika fontane , objekta koji je oplemenio glavni gradski trg i prostora oko nje, okovana snijegom i ledom kao posledica istog kvara, istog nemara i nesposobnosti , napuštena i zaboravljena od strane nadležnih a pred njihovim pragom čeka svoje urušavanje , a kao najbolja opomena Kolašincima na sve nevolje koje im ova vlast donosi.

Imajući u vidu sav pogubni karakter vršenja vlasti od strane SDP-a i njenih satelita DF-a , SNP-a , Demokrata i Demosa po komplentnu gradsku infrastrukturu , strahujemo da će nakon lokalnih izbora na kojima će ih građani grubo kazniti ,Kolašinu umjesto formiranja nove vlasti biti urgentnije formiranje štaba za vanredne situacije koji bi ublažio štetne posledice četvorogodišnje elementarne nepogode koja je zadesila naš grad.

ivan brajovic 970×90

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image