DRAGICA SEKULIC 160 X 600
DRAGICA SEKULIC 160 X 600

HIPOTEKARNA BANKA NAGRAĐUJE: Mileni Vuković novac i putovanje

U okviru nagrađivanja Hipotekarne banke ‘Karticu provuci – putovanje izvuci’ najveći broj transakcija VISA karticom Hipotekarne banke u periodu od 18. aprila do 17. maja ostvarila je Milena Vuković, saopšteno je iz HB. Njoj će, kako navode, biti uručen vaučer za putovanje po sopstvenoj želji u vrijednosti od 1.000 eura, kao i Visa gift kartica sa uplaćenih 500 € za trošenje po sopstvenom nahođenju.

HIPOTEKARNA BANKA NAGRAĐUJE: Mileni Vuković novac i putovanje
FOTO: Ilustracija

Prethodno su vaučer i Visa gift karticu dobili i Haris Bero i Dragica Boljević iz Podgorice.

Hipotekarna banka je u okviru nagrađivanja ‘Karticu provuci – putovanje izvuci’ obezbijedila i deset dodatnih nagrada, Visa gift kartica sa uplaćenih 100 eura, za najveći broj transakcija u periodu 18. aprila do 17. maja (izuzimajući dobitnike tri glavne nagrade), a dobitnici su: Marko Volkov, Nebojša Đurović, Miroslav Mašković, Filip Šoć, Miljan Đurkanović, Sušan Todorović, Ivan Čanović, Admir Babača, Dmitriz Matveev, Boris Maksimović – saopštili su iz banke.

Da podsjetimo, Hipotekarna banka je nagradila svoje klijente, fizička lica, koji su korisnici VISA kartica: Relax, Sprint, Gift, Classic i Gold a koji su u periodu od 18. aprila do 18. maja ostvarili najveći broj transakcija (kupovina) ovim karticama u tri zadata intervala.

DRAGICA SEKULIC 728 X 90

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image