BRAJOVIC 160X600
BRAJOVIC 160X600

EMISIJA KOJU OBOŽAVATE PONOVO NA TV PINKM: Počinje nova sezona IZVEDI ME, a ON će biti VODITELJ! (FOTO)

Druga sezona emitovaće se četvrtkom od 21 čas, a prvu epizodu gledaćete već večeras.

EMISIJA KOJU OBOŽAVATE PONOVO NA TV PINKM: Počinje nova sezona IZVEDI ME, a ON će biti VODITELJ! (FOTO)
FOTO: E-Stock/Katarina Cvijović

Poslije uspješne prve sezone, koja je bila izuzetno gledana, na TV PinkM se vraća najpopularniji šou program za upoznavanje „Izvedi me“.

Ovakav šou program do sada nije viđen na domaćim televizijama, a ono što ga izdvaja od svega jeste koncept – tri takmičara u svakoj emisiji imaju zadatak da svojim izgledom, šarmom i sposobnostima osvoje bar jednu od 30 devojaka i izvedu je na piće.

Poslije uspješne prve sezone, koja je bila izuzetno gledana, na TV PinkM se vraća najpopularniji šou program za upoznavanje „Izvedi me“

I u novoj sezoni, domaćin i voditelj ovog urenebsnog šou programa, biće jedan od najduhovitijih glumaca na javnoj sceni, Andrija Milošević.

Andrija, koji je kroz proteklu sezonu takmičare, djevojke, ali i gledaoce kraj malih ekrana često nasmijao do suza, veoma se raduje početku nove sezone emisije „Izvedi me“.

Milošević se raduje novoj sezoni

– Ovo je zaista uspješna emisija, i prošle sezone je emisija „Izvedi me“ bila jedna od gledanijih na TV Pink. Drago mi je zbog toga, jer smo se trudili da emisija ima dobru formu. Mislim da je ovo dobar format, koji je kod nas postigao veliki uspeh – rekao je Andrija .

Osim nekih djevojaka koje ste upoznali u prethodnim emisijama, u studiju će biti i potpuno nove djevojke u potrazi za idealnim partnerom.

Ima i nekih djevojaka iz prošle sezone i nekih potpuno novih, ali emisija je bila toliko gledana i na televiziji i na Jutjubu, tako da su se i te nove djevojke odlično uklopile, jer su gledale kako je to izgledalo u prethodnoj sezoni – otkrio je Milošević.

Osim nekih djevojaka koje ste upoznali u prethodnim emisijama, u studiju će biti i potpuno nove djevojke

Svaki kandidat prolazi kroz tri runde – u toku svake, djevojke kojima se nešto ne dopadne imaju pravo da pritisnu crveni taster i isključe se iz igre. U prvoj rundi, kandidat djevojkama kaže svoje ime, prezime i odakle dolazi, u drugoj se prikazuje njegov profil, dok u trećoj pokazuje neki svoj talenat. U posljednjoj, četvrtoj rundi, mladić od djevojaka koje se nijesu isključile, izbor svodi na samo dvije, kojima postavlja jedno pitanje, a u zavisnosti od odgovora bira sa kojom će izaći na piće.

Komične situacije, ne uvijek prijatni komentari djevojaka, duhovite opaske voditelja Andrije Miloševića, takmičari u potrazi za idealnim partnerom i najbolja zabava – sve to vas očekuje u novoj sezoni najgledanijeg šou programa za upoznavanje, „Izvedi me“, koja počinje u četvrtak, 7. decembra, od 21 čas, samo na TV PinkM!

ivan brajovic 970×90

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image