DRAGICA SEKULIC 160 X 600
DRAGICA SEKULIC 160 X 600

RAZVOJNA banka Savjeta Evrope otvorena je za podršku u realizaciji novog projekta Hiljadu plus stanova

Razvojna banka Savjeta Evrope CEB otvorena je za razgovor i podršku realizaciji novog projekta Hiljadu plus stanova, koji je predviđen za ovu godinu, saopštila je viceguverner te institucije Rosa Maria Sanchez-Yebra Alonso. Ona se sastala sa ministrom održivog razvoja i turizma, Pavlom Radulovićem, sa kojim je razgovarala o saradnji na projektu Hiljadu plus stanova, koji je već dva puta uspješno sprovelo Ministarstvo, odnosno Direktorat za razvoj stanovanja uz podršku CEB-a.

RAZVOJNA banka Savjeta Evrope otvorena je za podršku u realizaciji novog projekta Hiljadu plus stanova
FOTO: PinkM

Alonso je pohvalila dosadašnju realizaciju projekta i navela da je veoma zadovoljna što se u Crnoj Gori sprovodi projekat koji građanima omogućava rješavanje stambenog pitanja pod veoma povoljnim uslovima.

Sastanku je, kako je saopšteno iz Ministarstva, prisustvovao direktor Direktorata za razvoj stanovanja, Marko Čanović, koji je predstavio novi koncept projekta Hiljadu plus, koji podrazumijeva ponudu već izgrađenih stanova, što će donijeti novi kvalitet i unaprijediti ponudu.

stanovi-600x330
Projekat Hiljadu plus jedan je od projekata koji imaju veliki uticaj na društvo i koji rješava jednu od najbitnijih potreba građana

Radulović je naveo da je projekat Hiljadu plus jedan od projekata koji imaju veliki uticaj na društvo i koji rješava jednu od najbitnijih potreba građana.

Sagovornici su saopštili da su zadovoljni dosadašnjom saradnjom i komunikacijom između dvije institucije.

Sagovornici su najavili nastavak dobre saradnje i komunikacije, kao i saradnju na novim projektima u oblasti održivog turizma, zaštite životne sredine, klimatskih promjena i tretmana komunalnog otpada – zaključuje se u saopštenju.

DRAGICA SEKULIC 728 X 90

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image