baner160x600 zavt
baner160x600 zavt

DPS: Fašizoidne optužbe Nenada Popovića

Minorni političar iz Beograda Nenad Popović, poznatiji kao ruski bogataš i ruski eksponent u Srbiji, već neko vrijeme se okomio na Crnu Goru, ocjenjuje se u saopštenju Demokratske partije socijalista, dostavljenom PinkM portalu. Dodaju da Popović to čini sve glasnije i bezočnije otkako Moskva ne gleda blagonaklono na njeno skoro članstvo u NATO.

DPS: Fašizoidne optužbe Nenada Popovića
FOTO: nspm.rs

U intervjuu jučerašnjem „Danasu“ u kojem najavljuje i mogućnost kandidovanja na predsjedničkim izborima u Srbiji, ponovio je svoju nedavno izrečenu tvrdnju da „ono što je nekada Srbima u NDH radio režim Pavelića, sada u Crnoj Gori radi režim Đukanovića samo perfidnijim metodama“.

– Nije izostao ni uličarski jezik uvreda na račun predsjednika DPS.a. Još se bestidno hvali kako je „o tome“ govorio zvaničnicima u Moskvi, a upoznaće i Vašington. Bolest je svačija, stara je narodna izreka – navodi se u saopštenju vodeće crnogorske partije.

Zanimljivo je, primjećuje DPS, da je „Danas“ na istoj strani objavio i tekst Vuka Draškovića posvećen srpskim „nazovirusofilima“.

– On ih dovodi u vezu s davnom Lenjinovom opaskom o nazoviboljševicima, za koje je rekao da su od sto njih devedeset nitkovi, a devet kreteni. Drašković između ostalog konstatuje da je začuđujuće da neko u Moskvi za ovdašnje promotere Rusije bira „nitkove i kretene“. Sadržaj intervjua Nenada Popovića poslužio je kao odlična ilustracija Draškovićevog teksta – zaključuje se u saopštenju DPS-a.

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

BANER ARGUMENT HEDER
Responsive Menu Clicked Image