BRAJOVIC 160X600
BRAJOVIC 160X600

DPS: Demokrate brane neodbranjivo

Demokratska partija socijalista nikad nije pretendovala da utvrđuje bilo čiju odgovornost, posebno ne krivičnu. Za taj posao postoje nadležne državne institucije, čiji rad Bečićevi Demagozi uvažavaju, ali selektivno od slučaja do slučaja. Kao i svi licemjeri i demagozi, oni misle da su mjera svega, te sebi dodjeljuju ulogu da odlučuju o krivici i nevinosti. Jasno je da su junaci Nušićevog „Sumnjivog lica“ danas u poziciji da brane neodbranjivo, saopšteno je iz DPS-a.

DPS: Demokrate brane neodbranjivo
FOTO: FB

Ističu da se lagano urušava kula od karata koju su mjesecima gradili, ali su zaboravili „sitnicu“ – laž je temelj veoma sklon padu.

Navode da u njihovom poimanju pravde i morala svi drugi mogu biti krivi, ali njihova nedjela i nepočinstva uvijek su plod neke zavjere.

Kako su saopštili iz DPS-a, umišljeni moralni arbitri vide trunku u tuđem oku, ali sebe smatraju nevinima čak kad im policija kod članova opštinskog odbora nađe automatsko oružje.

demokrate-cg-hn
DPS: Pozabavite se svojim dvorištem i svojim poslom, za tuđe strahove ne brinite

Što se Gorana Slovinića tiče, je li ili nije njihov funkcioner i finansijer, ko je kome što obećavao, neka raščišćavaju između sebe, kao i okolnosti pod kojima je podnio ostavku „zbog nemogućnosti da prisustvuje sastancima“ ili, kako bi narodski bilo rečeno – zbog odlaska u zatvor. Problemi su vam se nagomilali, Demagozi. Pozabavite se svojim dvorištem i svojim poslom, za tuđe strahove ne brinite – poručuju iz vladajuće partije.

ivan brajovic 970×90

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image