BRAJOVIC 160X600
BRAJOVIC 160X600

DPS BERANE: Zakrpite ulice, to vam je dužnost!

Uži centar Berana u zimskom periodu izgleda kao iz horor filmova – rupe veličine kratera u većini ulica onemogućavaju prolazak pješacima, upozoravaju iz beranskog DPS-a.

DPS BERANE: Zakrpite ulice, to vam je dužnost!
FOTO: PinkM

– Ovim dionicama djeca idu u škole, a najveći problem je veličina rupa, koje je nemoguće zaobići. U našem gradu, građani svakodnevno praktikuju vještinu preživljavanja u ovim okolnostima – kako baru „preplivati“ a ne skvasiti obuću. Posebno je jezivo u večernjim satima kada se djeca vraćaju iz škole, kada je pravo umijeće zaobići ove ulične kretere i ne povrijediti se – navodi se u saopštenju beranskog DPS-a.

Roditelji su, kako dodjau, više puta apelovali na nadležne iz opštine Berane, tražili da saniraju rupe i omoguće normalnu frekventnost stanovništva. Nažalost, snijeg je samo pogoršao već loše stanje ulica koje čine ruglo samog centra Berana.

Lokalna uprava koju predvodi koalicioni dvojac DF- SNP jaka je na riječima, ali djela izostaju. U predizbornom periodu svašta su obećavali i, naravno, ništa nijesu ispunili. Mi, „obični“ građani Berana, tražimo od njih najosnovnije – da nam osposobe ulice za normalno funkcionisanje jer to, priznaćete, ne košta mnogo. Apelujemo na dvojac da u najhitnijem periodu izdvoji novac, da ga ne troše na političku promociju, već preusmjere za rekonstrukciju ulica dok se neko dijete nije povrijedilo. Očekujemo sanaciju pomenutih ulica u što kraćem roku, kao makar jedan dokaz da brinete o bezbjednosti svojih glasača, ako ne svih građana Berana, što bi trebalo da vam je dužnost – zaključuju u saopštenju.

ivan brajovic 970×90

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image