ZALJUBLJENA PETRA: Genijalna si, izgledaš kao anđeo (VIDEO)

Daću ti jedan dobar savjet, pred svaki nastup uzmi dvije kocke čokolade, rekao je Sergej.

ZALJUBLJENA PETRA: Genijalna si, izgledaš kao anđeo (VIDEO)
FOTO: Tv Pink Printscreen

Četrnaestogodišnja Petra Blagojević iz Niša otpevala je sinoć u „Pinkovim zvezdicama“ „When I was your man“ koju u originalu izvodi Bruno Mars. Iako je Goca htjela da „kazni“ Petru zato što opet pjeva na engleskom, ova takmičarka je sa svih pet glasova prošla direktno u dalje takmičenje.

2
Foto: TV Pink printscreen
3
Foto: TV Pink Printscreen

– Htjela sam da te kaznim zato što si opet pjevala na engleskom. Ne mogu da vjerujem da ti nije izazov da naučiš nešto novo, nešto drugačije. Ti si spektakularna pjevačica, tvoj glas me tako obuzme i oduševljava. Ali u Srbiji ako pjevaš na engleskom nećeš moći na mnogo mjesta da pjevaš. Genijalna si i božanstveno izgledaš večeras, kao anđeo. Mislim da si se zaljubila – rekla je Goca.

720
Foto: TvPink Printscreen

– Ja se svaki put oduševim kad ti počneš da pjevaš i tako je bilo i večeras. Ali u jednom trenutku osjetim onaj tvoj „drhtato“. Konsultuj se sa nekim, nema potrebe da imaš taj strah, poradi na tome – rekla je Jelena.

5
Foto: TV Pink Printscreen

– Daću ti jedan dobar savjet, pred svaki nastup uzmi dvije kocke čokolade. Bićeš puna hormona sreće kad izađeš na scenu – rekao je Sergej.

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image