baner160x600 zavt
baner160x600 zavt

VOLIO JE DA IH SLUŠA: Slavnom Raši Popovu su se dopadale ove naše pjevačice (FOTO)

Mlada pjevačica je mnogo voljela Rašu, ali do kraja njegovog života nije uspjela da ga upozna.

VOLIO JE DA IH SLUŠA: Slavnom Raši Popovu su se dopadale ove naše pjevačice (FOTO)
FOTO: Printscreen

Sve je pogodila vijest da je u srijedu poslije duge i teške boleste preminuo književnik Raša Popov. Kako je uvijek bio raspoložen i vesele naravi on nikada nije krio da voli da se veseli uz hitove domaćih zvijezda.

U prilog tome, svjedoči činjenica kada je tokom gostovanja u jednoj TV emisiji ispričao kako obožava da sluša Svetlanu Cecu Ražnatović i Milicu Todorović.

720
Raša Popov je volio Cecu ( Foto: E-stock )

Volim Cecu da slušam, ono kada pjeva „Đurđevdan“ ali naročito volim njen lik. Mnogo se proljepšala. Moje dvije komšinice kažu: „Ne znam šta je Ceci, nešto ne izgleda lijepo…“. Ja ih slušam, rekoh: “Au, ženska ljubomora – naglasio je on tokom gostovanja u jednoj TV emisiji i dodao:

720
Foto: Printscreen

Ja kad se pojavi ona što pjeva da pije „Tri čaše“ (Milica Todorović), pa kaže „svijet sam podštrikala“. To obožavam da slušam. Vidim pod riječi podrštrikati pravu pjesmu iz dubina ženske štrikajuće duše. A voditelj na „Naxi“ radiju kaže: “Ne kaže ona podštrikala? Ona kaže „cio svijet sam pod štiklama“. Pa ne može cio svijet sam pod štiklama, mora biti da sam ja bolje čuo – našalio se Raša tada.

720
Milica Todorović nije uspjela da upozna Rašu, ali joj je to bila velika želja ( Foto: TvPink Printscreen )

Inače, Milica je mnogo voljela Rašu, ali do kraja njegovog života nije uspjela da ga upozna. Mlada pjevačica je putem portala Pink.rs uputila dirljivu oproštajna poruku pokojnom Raši.

Vijest da je čovjek koji je uljepšao moje djetinjstvo pjesmicama i emisijom „Fazoni i fore“, preminuo pogodila me je i učinila tužnom. Nažalost, nismo uspjeli da se upoznamo, a bila nam je velika želja… Rašo, dobri čarobnjaku, hvala za sve lijepe riječi upućene meni i mojim pjesmama. Vašu omiljenu pjesmu, pjevaću sa posvetom Vama. Hvala Vam što ste meni i brojnoj djeci učinili djetinjstvo bezbrižnijim, ljepšim i srećnijim – rekla je Milica za Pink.rs.

18010967_290373234741362_4623167579979319520_n

AUTOR: Pink M

POVEZANI ČLANCI

BANER ARGUMENT HEDER
Responsive Menu Clicked Image