DRAGICA SEKULIC 160 X 600
DRAGICA SEKULIC 160 X 600

UDARILA JE GDJE NAJVIŠE BOLI: Indi izvrijeđala Afriku, a onda je stigao brutalan odgovor (FOTO)

Sandra Afrika oglasila se poslije brutalnih prozivki od strane starije koleginice.

UDARILA JE GDJE NAJVIŠE BOLI: Indi izvrijeđala Afriku, a onda je stigao brutalan odgovor (FOTO)
FOTO: Spasić Nikola

Društvenim mrežama se brzinom svjetlosti proširio video-snimak u kojem pjevačica Indira Aradinović Indi najstrašnije vrijeđa svoju koleginicu Sandru Afriku.

Untitled
Foto: Andrej Nihil

Nakon što je javnosti nepoznata gospođa oplela po Afriki koju očima ne može da vidi, Indi ju je podržala i izrekla salvu uvreda na Sandrin račun, ne znajući da se sve to snima.

I ne treba da je volite. Ona samo pokazuje r*bu, s*se, i? Bruka – bez dlake na jeziku rekla je Indi, dok je Sandra isprva bila nedostupna za komentar.

720
Foto: Andrej Nihil

Poslije nekoliko pokušaja, Sandra se javila na telefonski poziv i u svom stilu odgovorila na prozivke starije koleginice.

720
Foto: Spasić Nikola

Nikakav komentar nemam, a nemam ni vremena da vidim taj snimak. U Zagrebu sam, pokušavam da uđem u diskoteku gdje večeras nastupam, da održim tonsku probu, ali mi ne ide. Ne mogu da prođem, ispred diskoteke se već okupilo preko hiljadu ljudi koji uveliko strpljivo čekaju u redu, iako će nastup početi tek za nekoliko sati – rekla je Afrika.

720
Foto: Spasić Nikola

Sandra je, vjerovatno, ovim komentarom željela da Indiri jasno stavi do znanja koja je njena pozicija na našoj muzičkoj sceni, a ujedno i unizi profesionalne uspjehe koleginice koja ju je najstrašnije izvrijeđala.

DRAGICA SEKULIC 728 X 90

AUTOR: Pink M

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image