SUPER TRUDNICA: Ovako se Ana Nikolić ponaša na snimanjima, a i privatno (FOTO)

Došli smo do nevjerovatnog otkrića o pjevačici koja sitno broji do porođaja.

SUPER TRUDNICA: Ovako se Ana Nikolić ponaša na snimanjima, a i privatno (FOTO)
FOTO: Printscreen Instagram

Lijepa pjevačica Ana Nikolić iako ima razloga da bude razmažena s obzirom na to da je u osmom mjesecu trudnoće, ona tu svoju beneficiju, kako saznajemo, uopšte ne koristi. Ekipa portala Pink.rs pokušala je da sazna kako se Ana ponaša na snimanjima, kao i privatno i da li je zahtjevna trudnica.

S obzirom na to da su počele finalne emisije šou programa “Ja imam talenat“ koje se emituju uživo pokušali smo od izvora sa snimanja da saznamo da li ona ima neke posebne zahtjeve i došli smo do nevjerovatnog otkrića:

2
Foto: TvPink Printscreen

– Definitivno, Ana je najmanje zahtjevna trudnica. Na snimanjima je uvijek tačna i uopšte nema posebne zahtjeve, ma čak ni vodu ne traži. Do sada smo radili sa mnogim javnim ličnostima na brojnim projektima koje su bile mnogo zahtjevnije od Ane, a nijesu bile u drugom stanju – otkrio je za Pink.rs izvor iz ekipe koja radi na svim projektima TV Pink.

A kako bismo saznali da li pjevačica u privatnom životu ima neke zahtjeve, došli smo do njene prijateljice koja tvrdi da se u Aninom životu nije ništa promijenilo, da živi normalnim životom, a da samo vodi računa o ishrani.

3
Foto: E-stock/Miloš Rafailović

– Ana se potpuno normalno ponaša. Ista je kao što je bila i prije trudnoće. Nema nikakve posebne zahtjeve, ma ona je jedna super trudnica. Održava zdravu trudnoću i osjeća se sjajno, dosta šeta i nikada nije bila nasmijanija. Znam mnogo trudnica koje nijesu dio javnog života i koje se ne ponašaju kao Ana, već su razmažene i histerične – kaže pjevačicina bliska prijateljica za Pink.rs.

11
Foto: Pink.rs

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image