DRAGICA SEKULIC 160 X 600
DRAGICA SEKULIC 160 X 600

RAZVODI SE POZNATI GLUMAČKI PAR: Došli smo do kraja (FOTO)

Oni su važili za jedan od najskladnijih poznatih parova.

RAZVODI SE POZNATI GLUMAČKI PAR: Došli smo do kraja (FOTO)
FOTO: Pixabay.com

Jedan od najpoznatijih parova u Hrvatskoj razvodi se poslije 28 godina braka.

– Iscrpili smo našu ljubav i došli smo do kraja – kaže glumica kojoj su se u isto vrijeme zaređale uloge koje imaju veze s razvodima.

Vijest o razvodu glumačkog para Borisa Svrtana i Nine Erak Svrtan mnoge je šokirala, najprije jer su svoju intimu dugo čuvali od očiju javnosti i za 28 godina važili su za jedan od najskladnijih parova.

Tokom bračne zajednice dobili su ćerku Petru. Inače, Nina ni za hrvatske medije gotovo nikada nije pričala o privatnom životu, ali sada je otvorila dušu. Naglasila je da su se uloge koje ima u posljednje vrijeme nekako poklopile sa razvodima i rastancima.

2
Foto: Printscreen

– Nema šta tu da se kaže, to je istina. U jednom trenutku moj muž je odlučio da leti, a ja imam strah od visina. Rastali smo se od stola i postelje. Za sada. A šta će biti dalje, ne znam. Moj moto u životu je da nikad ne zatvaram vrata do kraja. To se ne odnosi samo na njega i na brak. Jednostavno smo dogovorno shvatili da smo naš brak potrošili. U svemu tome možda je najviše naša ćerka Petra stradala jer to nije očekivala. Mi smo se dogovorili, razišli smo se, a da li postoji neko treći, nije važno. U trenu kad smo se odlučili rastati, nijesu bile nikakve treće ni četvrte osobe u pitanju. Prijatelji smo. Svega je bilo i mi smo prolazili kroz turbulentno razdoblje, svađali se, pale su i teške riječi, ali to je sad sve iza nas i zapravo je ok. To je glupo, pogotovo ako imaš dijete, osim naravno ako ti muž nije prihopata i ako te ne zlostavlja. Kod nas nije bilo zlostavljanja, jednostavno smo iscrpili našu ljubav i došli smo do kraja – kaže poznata hrvatska glumica.

– Htjeli smo da to bude dok nas smrt ne rastavi, ali šta sad. Najviše nam je to Petra zamjerila – dodala je.

Za hrvatske medije je otkrila i u kakvim je odnosima sa suprugom.

3
Foto: Printscreen

– Naravno da treba da prođe jedan period kad ćemo moći on, Petra i ja zajedno da sjednemo. Radimo to i sad, ali uvijek dođe neka napeta situacija i sve se sruši. Još je sve svježe. Ali, ja sam ok. Mnogo mi se gorih stvari dogodilo u životu, u porodici, smrti, bolesti, pa ovo nije tako strašno. Živi smo, tu smo i valjda ćemo jedno drugom pomoći u životu, ako nešto bude trebalo. Stvarno smo jako dugo bili zajedno, prošli smo i odrastanje i bilo bi glupo da bilo što ružno kažem o njemu, a zajedno smo proveli 30 godina. Smatram da smo pametni i normalni. Uostalom, ne živimo mi u Holivudu, svi se tu znamo i ne treba nikome naš prljav veš – završava Nina.

DRAGICA SEKULIC 728 X 90

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image