BRAJOVIC 160X600
BRAJOVIC 160X600

PREŽIVJELA je veliku tragediju, a sada ne skida osmijeh sa lica

Čuvena manekenka Petra Nemcova prošetala je crvenim tepihom Kanskog festivala, a nikome nije mogao da promakne njen blistav osmijeh, kao i još jedan, ne tako sjajan, detalj.

PREŽIVJELA je veliku tragediju, a sada ne skida osmijeh sa lica
FOTO: Guliver

Iako je u četvrtoj deceniji života, Petra Nemcova, i dalje je prisutna na modnoj sceni, a nijedna veća zabava ne može da prođe bez lica ove ljepotice.

Tako se češki top model pojavila na glamuroznom otvaranju Filmskog festivala u Kanu, a sve oči su bile uprte u nju. Iako su svi komentarisali njen blistav osmijeh, mnogi su primijetili jedan „problematičan“ detalj koji im je zasmetao na Petri. Riječ je o dekolteu koji nije bio savršen, a koji je manekenka namjerno istakla birajući atraktivni kroj haljine.

11
Foto: Guliver

Naravno, pored ove sitne zamjerke, svi su se složili da njena vitka linija osvaja i dan danas, a posebno su pohvalili osmijeh koji je Nemcova održala, iako je poznato da je prošla kroz teške životne situacije.

Podsjetićemo vas na njenu veliku hrabrost i optimizam koji je pokazala nakon što je bila žrtva cunamija, koji je 2004. godine pogodio Tajland. U neseći je zadobila teške povrede, a njen vjerenik Sajmon Atli je tog dana poginuo.

12
Foto: Guliver

Petra se nakon tog nemilog događaja posvetila humanitarnom radu i aktivizmu, koji je pomogao da se lakše suoči sa traumom kroz koju je prošla.

Kada je u pitanju njen ljubavni život, Petra je nakon ovog gubitka ulazila u veze koje su bile kratkog daha.

Zabavljala se sa Džejmsom Blantom, Džulijenom Lenonom, Badrom Jafarom, Šon Penom, Džejmijem Belmanom, a u najnovijem broju magazina „People&life“ Petra je otkila da se vjerila.

Ipak, ko je srećnik, još se ne zna.

ivan brajovic 970×90

AUTOR: Super žena/ Pink M

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image