DRAGICA SEKULIC 160 X 600
DRAGICA SEKULIC 160 X 600

POZNATI POLITIČAR MUVAO Soraju, a onda se desio incident

Kada ga je odbila, on je počeo da je vrijeđa i psuje.

POZNATI POLITIČAR MUVAO Soraju, a onda se desio incident
FOTO: Pink M

Soraji Vučelić nedavno se udvarao bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni. Međutim, kada ga je odbila, Berluskoni nije to dobro podnio već je počeo da je vrijeđa i psuje. Starleta je doživjela neprijatnost u restoranu jednog hotela u Milanu, u kom su u isto vrijeme odsjeli i ona i poznati političar.

720
Foto: Printscreen

Soraja je odsjela u Milanu u istom hotelu u kojem je bio i Berluskoni. Jedne večeri su se zajedno našli u restoranu na prvom spratu, svako sa svojim društvom. Srpska starleta je zapala za oko političaru, pa je pokušao da je zavede. Poslao joj je najskuplji šampanjac, ali ga je ona iskulirala – rekao je izvor blizak Soraji.

Kako navodi dobro obaviješten izvor, Berluskoni se nakon nekoliko čašica alkohola osmjelio i prišao Soraji, ali mu se nije dopalo što ga je odbila.

720
Foto: Pink M

Berluskoni je došao do Sorajinog stola. Počeo je da joj se udvara i bio je prilično direktan. Soraji se to nije svidjelo, pa je riješila da ode. Kada je vidio da ga je odbila, poludio je. Počeo je da urla, da viče na italijanskom, upotrijebio je čak i neke psovke i sasuo salvu uvreda na Sorajin račun. Ona se uplašila, jer nije očekivala da bi jedan ugledan političar tako burno reagovao. Šokirana prizorom, pokupila je stvari i napustila hotel. Koliko se Berluskoni naljutio govori i činjenica da je i obezbjeđenje moralo da reaguje. Oni su mu prišli i pokušali da ga smire – rekao je izvor za „Informer“.

Soraja je potvrdila da je do incidenta došlo, ali nije željela da otkrije ništa više o svemu tome.

Tačno je da je došlo do manjeg incidenta sa gospodinom kog pominjete, ali to je sve što vam mogu reći – rekla je ona.

DRAGICA SEKULIC 728 X 90

AUTOR: Informer

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image