DRAGICA SEKULIC 160 X 600
DRAGICA SEKULIC 160 X 600

ODMOR ZA PAMĆENJE: Fotografije poznatog voditelja iz Turske ostaviće vas bez daha (FOTO)

Urednik „Premijere“ kratak predah od mnogobrojnih obaveza pronašao je u Turskoj.

ODMOR ZA PAMĆENJE: Fotografije poznatog voditelja iz Turske ostaviće vas bez daha (FOTO)
FOTO: Privatna arhiva

Ognjen Nestorović, popularni voditelj Televizije Pink, konačno je pronašao nekoliko slobodnih dana koje je iskoristio na najbolji mogući način – za kratak predah u jednoj od najvećih turističkih atrakcija Turske, Antaliji.

Untitled
Foto: Privatna arhiva

Nakon prošlonedjeljnog izdanja emisije „Premijera – Vikend specijal“ koja je ponovo oborila sve rekorde gledanosti, Ognjen je spakovao kofere i otišao u Antaliju, gdje je proveo nekoliko nezaboravnih dana.

720
Foto: Privatna arhiva

Nestorović se potrudio da se za ovo kratko vrijeme u potpunosti opusti, ali i obiđe veliki broj tamošnjih znamjenitosti i turističkih atrakcija, a najviše su ga oduševili nestvarni Duden vodopadi, koji se ubrajaju u top pet stvari koje turisti nikako ne smiju da zaobiđu u ovom turskom gradu.

720
Foto: Privatna arhiva

Za svoj kratki odmor urednik emisije „Premijera“ odabrao je luksuzni hotelski kompleks koji je opravdao njegova očekivanja, a visoke temperature išle su mu u korist, pa je iskoristio priliku da se osunča i na predivnim plažama Sredozemnog mora.

Untitled
Foto: Privatna arhiva

Iako trenutno odmara, Ognjen je, poput pravog profesionalca, bio na stalnoj vezi sa najbližim saradnicima i premijernom ekipom sa kojom je pripremio još jedno uzbudljivo izdanje „Premijera – Vikend specijala“.

On će već u nedjelju zajedno sa koleginicom Tijanom Pricom uživo iz studija Televizije Pink pozdraviti milionski auditorijum i prirediti uzbudljivo nedjeljno popodne, a dio onoga što vas očekuje u novom izdanju jedne od omiljenih emisija domaće TV publike pogledajte u nastavku:

DRAGICA SEKULIC 728 X 90

AUTOR: Pink M

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image