DRAGICA SEKULIC 160 X 600
DRAGICA SEKULIC 160 X 600

NJEMU PROGNOZIRAJU SLAVU: Pinkova zvijezda Petar Barović otkrio da nikada nije pjevao na svadbenom veselju (FOTO)

Mladi pjevač je spreman i za takve nastupe.

NJEMU PROGNOZIRAJU SLAVU: Pinkova zvijezda Petar Barović otkrio da nikada nije pjevao na svadbenom veselju (FOTO)
FOTO: Privatna arhiva

Za Petra Barovića već su članovi žirija više puta istakli da su sigurni da će on biti zvijezda u budućnosti. Ovaj takmičar u „Pinkovim zvezdama“ najčešće pjeva pop pjesme, pa nas je zanimalo da li misli da može da se izbori sa konkurencijom kod koje dominira folk repertoar.

Smatram da mogu! Prvenstveno zato što pravi talenat u moru šunda uvijek ispliva na površinu, a talenat je svakako jedna od karata na koju ja igram. A drugi razlog zbog kojeg mislim da mogu je to što nijesam neko ko umije da pjeva samo i isključivo pop muziku, iako je najviše volim i u skladu sa tim biram da se njome predstavljam na takmičenju. Ne ograničavam sebe samo na pop muziku, vjerovatno ću jednog dana snimiti i neki folk – rekao je Barović, i napomenuo da ne smatra da je generalno folk muzika šund, već da su se u tu muziku uvukli mnogi koji kvalitetom ne zaslužuju da uopšte budu dio muzičke scene.

Untitled
Foto: Privatna arhiva

Imali smo prilike da gledamo snimke mnogih folk pjevača koji se ponižavaju za bakšiš na svadbama po dijaspori. Da li bi Petar u budućnosti bio spreman da pjeva na takvim veseljima i da li bi zbog deviza bio spreman na sve?

Kada bih pjevao na svadbi, prije svega bih se trudio da se ja lično dobro provedem i da napravim dobru atmosferu, a gdje je dobra atmosfera tu je i dobar bakšiš, tako da mislim da za vulgarnostima nema potrebe. Nemam ja problem da pjevam na takvim veseljima, pjevam gdje god da je moja publika, ali bih se trudio uvijek da sačuvam svoje dostojanstvo – tvrdi mladi pjevač.

DRAGICA SEKULIC 728 X 90

AUTOR: Pink M

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image