NASTUP ZA 100, NE ZA 10: Ministarka na sceni izvela pravu magiju (VIDEO)

Ja se ne slažem sa Gocom jer je meni ovo bilo pjevački baš za pet. Mi smo sada prisustvovali ozbiljnoj magiji gdje ona dok pjeva apsolutno drži i vuče konce sve vrijeme, rekla je Leontina.

NASTUP ZA 100, NE ZA 10: Ministarka na sceni izvela pravu magiju (VIDEO)
FOTO: Tv Pink Printscreen

Nakon tri sjajna nastupa i tri takmičarke koje su dobile svih pet glasova, na sceni „Pinkovih zvezdica“ predstavila se sinoć i Lara Božinović sa pjesmom „Korake ti znam“ Maje Sar. Lara je dobila četiri glasa žirija jer Goca nije podigla svoju stolicu. Zbog toga su je kolege iskritikovale jer su bili oduševljeni kompletnim Larinim nastupom.

2
Foto: TvPink Printscreen
3
Foto: TvPink Printscreen

– Nemojte molim vas, ljudi. Ovo ne može da se poredi sa prethodnim interpretacijama. I ja nju mnogo volim, ali bilo je neprecizno, nevješto. Ukrasi su bili nedovršeni. Ovo je, sunce moje, prejaka pjesma za tebe. Bilo je božanstvenih momenata, kada si ti stvarno imala lijepu artikulaciju. Ali onda dođe dio za koji ti nijesi pjevački dorasla. Ali svim srcem navijam za tebe jer mislim da si beskrajno interesantna i zabavna – rekla je Goca Tržan.

4
Foto: TvPink Printscreen

– Ja se ne slažem sa Gocom jer je meni ovo bilo pjevački baš za pet. Mi smo sada prisustvovali ozbiljnoj magiji gdje ona dok pjeva apsolutno drži i vuče konce sve vrijeme, bez obzira na to što je Goca sve vrijeme dolje. I imala je taj scenski pokret gdje je bila čarobna i objašnjavala. I što je najbitnije, ispričala je cijelu priču od početka do kraja. Jeste ogroman zalogaj, ali te kombinacije vlaha i punog glasa u jednom stihu, meni je ova interpretacija za pet – rekla je Leontina.

5
Foto: TV Pink Printscreen

 

– Bilo je čarobno, zaista. Ti si izvela magiju. Nikad nije ovako nešto kompleksno donijela. Bilo je kao da me sve vrijeme uspavljuješ, šapućeš mi sve vrijeme. Svaka ti čast, ministarkice naša draga – rekao je Sale.

6
Foto: TV Pink Printscreen

Jelena Tomašević je dijelila mišljenje sa Gocom da je Lara otpjevala za četvorku, dok je Sergej istakao da je Larin nastup bio magičan i za 100, a ne za 10.

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image