BRAJOVIC 160X600
BRAJOVIC 160X600

EURI PLJUŠTALI KAO KIŠA: Učesnica „Pinkovih zvezda“ zaradila brdo para u Parizu (FOTO)

Mlada pjevačica stekla je veliku popularnost i u dijaspori.

EURI PLJUŠTALI KAO KIŠA: Učesnica „Pinkovih zvezda“ zaradila brdo para u Parizu (FOTO)
FOTO: PinkM

Muzičko takmičenje „Pinkove zvezde“ donijelo je popularnost mnogim takmičarima, a među njima i atraktivnoj Sari Reljić. Ova mlada pjevačica već je postala miljenica mnogih, i to ne samo u regionu, već i u dijaspori, gdje je sada mnogo traženija nego ranije.

11
Foto: Pink.rs

Sara dobija komplimente na račun svog pjevanja i izgleda, a članovi žirija aktuelne sezone „Pinkovih zvezda“ saglasni su da ona ima sve predispozicije da postane velika zvezda. Na estradi je poznato već godinama da je najteže pjevačima da se dokažu na slavljima u dijaspori, a to da se ona dokazala na ovom terenu pokazuju ekskluzivne fotografije koje donosi ekipa portala Pink.rs.

12
Foto: Pink.rs

Sara je juče pjevala na jednom veselju u Parizu, a ruke su joj bile pune deviza koje je dobila kao bakšiš. Pošto su ovi kadrovi zabilleženi na početku Sarinog repertoara, sigurno je da je ona često morala da odlaže novac, kako bi joj ruka bila spremna da prihvati nove novčanice.

Inače, Saru će gledaoci „Pinkovih zvezda“ imati priliku da vide u novoj emisiji koja se bude emitovala u subotu. Ona će tada prvi put na sceni najpopularnijeg takmičenja izvesti pjesmu preminule pop dive Vitni Hjuston. Pogledajte šta vas još očekuje u novom izdanju emisije “Pinkove zvezde“.

ivan brajovic 970×90

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image