baner160x600 zavt
baner160x600 zavt

EKSKLUZIVNO: Ovako su se upoznali Sonja i Jarić, a evo kako je Lukas saznao za njihovu tajnu vezu (FOTO)

Kada je Aca saznao za Sonjinu aferu sa košarkašem počeli su dani pakla za porodicu Vuksanović.

EKSKLUZIVNO: Ovako su se upoznali Sonja i Jarić, a evo kako je Lukas saznao za njihovu tajnu vezu (FOTO)
FOTO: Printscreen, Twitter/Andrej Nihil

Ovih dana svi domaći mediji bruje o razvodu bračnog para Vuksanović. Kao razlog za razvod navodi se Sonjino nevjerstvo, koja popularnog folkera Acu Lukasa već mjesecima vara sa slavnim košarkašem Markom Jarićem.

3
Foto: Instagram

Ona je, navodno, već mjesecima u tajnoj vezi sa košarkašem, a često putuje upravo kod njega u Majami. Ovo je Aca saznao i zbog toga su počeli dani pakla za porodicu Vuksanović, zbog čega je Sonja odlučila da stavi tačku na buran sedmogodišnji brak.

Kako saznajemo, Lukas je saznao da ga žena vara kada je u njenom telefonu slučajno naišao na prepisku sa košarkašem.

4
Foto: Printscreen Instagram

– Sonja je krajem marta boravila u Majamiju kod Lepe Brene i ona ju je tada upoznala sa Jarićem. Između njih je odmah planula strast, a poslije noći provedenih u Majamiju ostali su u kontaktu i nakon njenog povratka u Srbiju. Od tada su neprestano razmjenjivali poruke putem telefona, a onda je jedne noći Lukas uzeo njen mobilni i imao je šta i da vidi. On je uzeo drugi telefon u koji je ubacio njenu karticu i nastavio da se dopisuje sa Jarićem u Sonjino ime. Napisao mu je: “Piši mi na ovaj broj, da nas onaj moj ne provali“ – otkriva dobro obaviješteni izvor blizak paru za Pink.rs i dodaje:

5
Foto: Andrej Nihil

– Aca je poslije dopisivanja sa Jarićem izveo Sonju na večeru u jedan restoran i tada napisao poruku sa njene kartice košarkašu da odmah pozove na taj broj, što je on i učinio, a onda je nastala drama. Kad je pozvao, on je dao Sonji da se javi na telefon, a ona se šokirala. Lukas joj je oteo slušalicu i počeo da urla na Jarića: “Jeb*m ti majku što jeb*š ovu moju k*rvu. Cijela kafana ih je slušala, svi su ostali u čudu – završava naš dobro obaviješteni izvor.

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

BANER ARGUMENT HEDER
Responsive Menu Clicked Image