DRAGANA MIRKOVIĆ se povlači iz javnosti zbog Tonijeve operacije

Pjevačica je odlučila da se na neko vrijeme povuče iz javnosti.

DRAGANA MIRKOVIĆ se povlači iz javnosti zbog Tonijeve operacije
FOTO: Printscreen Youtube

Folk zijezda Dragana Mirković naredne tri nedjelje povući će se iz javnosti i to iz vrlo opravdanog razloga, da bi bila uz svog supruga Tonija koji će u narednih nekoliko dana imati hiruršku intervenciju na krvnim sudovima.

– Tonijeva operacija zakazana je u Beču na jednoj od najboljih evropskih klinika, a Dragana je odlučila da sve vrijeme prije i poslije zahvata bude dvadeset četiri sata uz svog supruga. Svi koji ih poznaju znaju da su Dragana i Toni izuzetno vezani, gotovo nikada se ne razdvajaju, te je bilo i očekivano da u ovakvoj situaciji stavi sve obaveze po strani i posveti se njegovom što bržem oporavku – rekao je izvor blizak superzvijezdi, a ovu informaciju potvrdila nam je i sama Dragana.

2
Foto: Printscreen Youtube

– Moja želja i potreba je da budem uz Tonija i svoju djecu u sljedećem periodu, i sigurna sam da je to nešto što će svako razumjeti. Zbog svega ovoga propustiću dva dana snimanja „Pinkovih zvezda“ kao i premijeru novog dueta sa Danijelom Đokićem, ali biće vremena da se sve to nadoknadi. Postoje trenuci u životu kada su prioriteti jasni, a ovo je sigurno jedan od takvih trenutaka. Hvala svima na podršci i razumijevanju, uvjereni smo da će sve ovo proći brzo i u najboljem redu – rekla je Dragana, koja će prvi javni nastup imati na velikom koncertu zakazanom u tuzlanskoj dvorani „Mejdan“, za koji vlada toliko ogromno interesovanja da je već tokom prvih sedam dana prodato više od polovine predviđenih ulaznica.

AUTOR: Pink M

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image