baner160x600 zavt
baner160x600 zavt

DRAGANA MIRKOVIĆ se povlači iz javnosti zbog Tonijeve operacije

Pjevačica je odlučila da se na neko vrijeme povuče iz javnosti.

DRAGANA MIRKOVIĆ se povlači iz javnosti zbog Tonijeve operacije
FOTO: Printscreen Youtube

Folk zijezda Dragana Mirković naredne tri nedjelje povući će se iz javnosti i to iz vrlo opravdanog razloga, da bi bila uz svog supruga Tonija koji će u narednih nekoliko dana imati hiruršku intervenciju na krvnim sudovima.

– Tonijeva operacija zakazana je u Beču na jednoj od najboljih evropskih klinika, a Dragana je odlučila da sve vrijeme prije i poslije zahvata bude dvadeset četiri sata uz svog supruga. Svi koji ih poznaju znaju da su Dragana i Toni izuzetno vezani, gotovo nikada se ne razdvajaju, te je bilo i očekivano da u ovakvoj situaciji stavi sve obaveze po strani i posveti se njegovom što bržem oporavku – rekao je izvor blizak superzvijezdi, a ovu informaciju potvrdila nam je i sama Dragana.

2
Foto: Printscreen Youtube

– Moja želja i potreba je da budem uz Tonija i svoju djecu u sljedećem periodu, i sigurna sam da je to nešto što će svako razumjeti. Zbog svega ovoga propustiću dva dana snimanja „Pinkovih zvezda“ kao i premijeru novog dueta sa Danijelom Đokićem, ali biće vremena da se sve to nadoknadi. Postoje trenuci u životu kada su prioriteti jasni, a ovo je sigurno jedan od takvih trenutaka. Hvala svima na podršci i razumijevanju, uvjereni smo da će sve ovo proći brzo i u najboljem redu – rekla je Dragana, koja će prvi javni nastup imati na velikom koncertu zakazanom u tuzlanskoj dvorani „Mejdan“, za koji vlada toliko ogromno interesovanja da je već tokom prvih sedam dana prodato više od polovine predviđenih ulaznica.

AUTOR: Pink M

POVEZANI ČLANCI

BANER ARGUMENT HEDER
Responsive Menu Clicked Image