baner160x600 zavt
baner160x600 zavt

DARKO LAZIĆ NIKAD ISKRENIJI: Nemam pojma sa kim sam izgubio nevinost

Folk pjevač Darko Lazić bez dlake na jeziku za čitaoce Pink.rs portala odgovorio je na pitanja koja se nadao da mu niko nikada neće postaviti.

DARKO LAZIĆ NIKAD ISKRENIJI: Nemam pojma sa kim sam izgubio nevinost
FOTO: Pink.rs

Koja pjevačica sa naše estrade je zgodnija od Ane Sević?

– Au, gdje me nađe. Stvarno ne znam. Možda je, na primjer, Sandra Afrika jednako zgodna kao Ana. Realno, slične su građe.

2 (2)
Foto: Instagram

Dobijaš li nepristojne ponude od djevojaka na nastupima?

– Ana i ja smo mnogo dugo zajedno. Da sam došao do toga da je prevarim, ne bih bio s njom, iskreno. Ponuda je bilo, to ne može biti neprijatno (smijeh). Nepristojnih ponuda bude ponekad, ali ja nijesam taj tip muškaraca koji će tako nešto da prihvati.

2
Foto: Pink.rs

Priča se da se kockaš. Koliko si novca najviše izgubio u kazinu?

– Najgore od svega je to što se nikada u životu nijesam kockao. Lažem, probao sam u Las Vegasu prije nekoliko godina. Tu sam izgubio 70 dolara. Ne znam zašto se priča i piše da se kockam, kada ja to ne znam da igram, to je za pametne ljude. Ja to ne razumijem, stvarno. Neka mi neko pokaže gdje je ta kockarnica u kojoj sam se kockao, gdje me je neko vidio, baš me zanima.

Koji ti je, onda, najveći porok?

– Volim da popijem, bez laži, bez prevare. To svako u ovom poslu voli, to je normalno. I Ana voli da popije, kao i svi mi kad se veselimo. Ne pretjerujem, ali volim.

3
Foto: Pink.rs

Kada si izgubio nevinosti i u kakvom ti je sjećanju ostao taj čin?

– Jaoj, ne sjećam se. Mislim da je to bilo u mojoj četrnaestoj, petnaestoj godini. Stvarno nemam pojma ni sa kim, a ni gdje, ali znam da je bilo u petnaestoj godini. Nemam pojma koja je djevojka u pitanju. Žene to valjda pamte, kod muškaraca je to drugačije.

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

BANER ARGUMENT HEDER
Responsive Menu Clicked Image