BRAJOVIC 160X600
BRAJOVIC 160X600

BULAT IPAK KRIJE MRAČNU TAJNU: Pjevača i njegovu suprugu odala poruka (FOTO)

Marija je izazvala sumnju posljednjom porukom koju je objavila na društvenoj mreži.

BULAT IPAK KRIJE MRAČNU TAJNU: Pjevača i njegovu suprugu odala poruka (FOTO)
FOTO: E-Stock

Bračni par Bulat, Marko i Marija ovih dana izazivaju veliku pažnju domaće javnosti. Naime, prošlog vikenda je pjevaču zapaljen automobil na parkingu ispred zgrade na Novom Beogradu u kojoj živi sa suprugom i ćerkicom Doroteom.

11
Foto: Printscreen Instagram

– Niko, pa ni ja ne znam ko su ljudi koji nam rade o glavi. Ja nikome ništa loše nijesam uradio. Očigledno je da taj neko želi da nam nanese zlo na jedan kukavički način, a ne da me pogleda u oči – rekao je pjevač za Pink.rs nakon što mu je zapaljen automobil.

3
Foto: Printscreen Instagram

Međutim, iako Marko i Marija to ne žele da priznaju, spekuliše se da oni odlično znaju zbog čega im se ovim stvari dešavaju.

4
Foto: NKostić

Sumnju je izazvala i posljednja poruka koju je Marija objavila uz fotografiju njihove bebe na društvenoj mreži Instagram koja se, po svoj prilici, odnosi na ljude koji im nanose zlo.

– Lomili su nas, a nijesu računali da će rane zarasti, a dijete porasti – napisala je Bulatova supruga čime je pomalo zbunila svoje pratioce.

5
Foto: Instagram

Inače, njima je u aprilu 2016. godine ukraden automobil, a u septembru iste godine, u noći kada su saznali radosne vijesti da će postati roditelji, u medijima se pojavila vijest da su umiješani u aferu kokain. Njihova beba se rodila tri mjeseca ranije zbog čega je bila životno ugrožena, a Mariji i dalje teško pada što je javnost okrivljuje za to što se njena Dorotea rodila prije vremena.

ivan brajovic 970×90

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image