ANDRIJA JOJ DONIO SREĆU: Ona večeras u Izvedi me upoznaje čovjeka svog života (VIDEO)

Plavokosa Sanja u večerašnjoj emisiji „Izvedi me“, koja je na programu TV Pink u 21:15h, upoznaće mladića po svojoj mjeri.

ANDRIJA JOJ DONIO SREĆU: Ona večeras u Izvedi me upoznaje čovjeka svog života (VIDEO)
FOTO: PinkM

Djevojke koje već mjesecima unazad u emisiji „Izvedi me“ traže svoje srodne duše imaju visoke kriterijume koje malo koji takmičar uspije da u potpunosti ispuni, međutim, jednom učesniku večerašnje emisije to je pošlo za rukom.

2 (2)
Foto: TvPink Printscreen

Kada ga je ugledala plavokosa Sanja, takmičarka koja traži muškarca po svojoj mjeri od samog početka emitovanja emisije, nije mogla da sakrije oduševljenje, pa mu je pred svima priznala da tako izgleda muškarac o kojem je oduvijek maštala.

2
Foto: TvPink Printscreen

– Ako sam ikada zamišljala kako treba da izgleda čovjek mog života, to je upravo ovako – rekla je Sanja i pokazala rukom na takmičara, koji se zbog njenih riječi postidio, dok je voditelj Andrija Milošević bio oduševljen zbog toga što se mladić dopao Sanji.

3
Foto: TvPink Printscreen

Da li će ovaj muškarac na kraju odabrati Sanju pogledajte u večerašnjem izdanju emisije „Izvedi me“, od 21:15h na Televiziji Pink.

<iframe width=“643″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/TOBvMUGnGh0″ frameborder=“0″ allowfullscreen></iframe>

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image