DRAGICA SEKULIC 160 X 600
DRAGICA SEKULIC 160 X 600

„U ŽIŽI“: Da li je Crna Gora jedina država u kojoj postoji i tužilačka vlast? (VIDEO)

GOSTI: Specijalni tužilac Veljko Rutović, advokat, bivši tužilac i sudija Zoran Piperović i politički analitičar Ranko Đonović.

„U ŽIŽI“: Da li je Crna Gora jedina država u kojoj postoji i tužilačka vlast? (VIDEO)
FOTO: PinkM

U emisiji „U žiži“ gosti Slavka Mandića govorili su, između ostalog, o pokušaju terorističkog napada na Crnu Goru, planiranom neposredno nakon proglašenja rezultata parlamentarnih izbora.

Komentarisali su i zahtjev Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića Skupštini Crne Gore za skidanje imuniteta poslanicima Demokratičeskog fronta Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću, kao i o samoj odluci Skupštine o ukidanju imuniteta.

Bilo je riječi i o odluci Vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića, kojom je naložio glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću da u slučaju poslanika DF-a Andrije Mandića i Milana Kneževića ne treba predlagati određivanje pritvora.

Sagovornici Slavka Mandića govorili su i o brutalnom nasrtaju poslanika DF-a na poslanice i poslanike DPS-a, te o uvredama na nacionalnoj osnovi i o fizičkom obračunu.

Pokušali su da odgovore na pitanje da li takvo ponašanje može da prođe nekažnjeno i da li će Državno tužilaštvo pokrenuti postupak protiv vinovnika najnovijeg nasilja. Da li je riječ o političkom pritisku ili je nešto drugo u pitanju saznajte gledajući emisiju “U Žiži”.

Urednik i voditelj: Slavko Mandić

Tema: Da li je Crna Gora jedina država u kojoj postoji i tužilačka vlast?

DRAGICA SEKULIC 728 X 90

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image