BRAJOVIC 160X600
BRAJOVIC 160X600

ŽENE vole ljekare, ali i stolare

Dame „padaju“ na advokate, inženjere i doktore, dok pripadnici jačeg pola vole pravnice, medicinske sestre i učiteljice.

ŽENE vole ljekare, ali i stolare
FOTO: Shutterstock

Dame „padaju“ na advokate, inženjere i doktore, dok pripadnici jačeg pola vole pravnice, medicinske sestre i učiteljice. Tako je bar u Australiji, gdje je mreža za onlajn zabavljanje Happn izbacila listu najtraženijih profesija potencijalnog partnera. Ista situacija je i u Evropi, gdje se kod žena visoko kotiraju i stolari i električari što pokazuje da ima nešto u muškarcima koji mogu da se pohvale manuelnim vještinama.

ljubav-par
Foto: Ilustracija

Na listi deset najpoželjnijih zanimanja su i bankari, učitelji, dizajneri, kuvari i arhitekte. Osim pravnica, medicinskih sestara i učiteljica, pripadnici jačeg pola vole i dame koje rade u marketingu, računovodstvu, farmaciji, trgovini, a poželjne su im i doktorke, žene čija su specijalizacija finansije i organizatorke događaja.

posao
Na listi deset najpoželjnijih zanimanja su i bankari, učitelji, dizajneri, kuvari i arhitekte (Foto: Ilustracija)

Ali, kad je riječ o „Tinderu“, situacija je nešto drugačija. Žene na ovoj mreži najviše traže stjuarde i pilote, marketing stručnjake, konobare i slikare, dok muškarci vole instruktorke plivanja, studentkinje i stjuardese.

ivan brajovic 970×90

AUTOR: Novosti.rs/Pink M

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image