Kuvar

VIRŠLE u lisnatom tijestu

VIRŠLE u lisnatom tijestu
Sastojci: 500 g lisnatog tijesta 12 ćurećih viršli 1 jaje susam. Priprema: 1. Na brašnom posutoj radnoj površini istanjiti oklagijom lisnato tijesto na debljinu od 5 mm i...
OPŠIRNIJE

KINESKI pohovani sladoled

KINESKI pohovani sladoled
Potrebno: 2 jajeta, 50 g mljevenih oraha, 50 g prezli, 150 g brašna, sladoled, ulje, topljena čokolada. Priprema: Napravite sladoled kugle i stavite ih u zamrzivač da se...
OPŠIRNIJE

ČIA PUDING – zdrav i ukusan doručak

ČIA PUDING – zdrav i ukusan doručak
Za pripremanje ovog doručka vam nije potrebno posebno kulinarsko znanje niti mnogo vremena, a svakog jutra ćete unijeti potrebne nutrijente za pravilno funkcionisanje org...
OPŠIRNIJE

HRSKAVA PILETINA IZ RERNE

HRSKAVA PILETINA IZ RERNE
Sastojci 2 kriške starog hleba 1 1/2 šolja rendanog parmezana 2 kašičice origana 1 1/2 kašičica sušenog usitnjenog bosiljka 1 1/2 kašičica isjeckanog bijelog luka 2 kašik...
OPŠIRNIJE

Recept za čizkejk – „Margarita“

Recept za čizkejk – „Margarita“
Ukoliko volite ukus tekile i limuna, obožavaćete čizkejk „Margarita“ koji osim ovih sastojaka ima i šlag na vrhu. Nisu svi recepti za čizkejk sa voćem i maskarpone sirom....
OPŠIRNIJE

POVRĆE koje ne treba kuvati

POVRĆE koje ne treba kuvati
Naime, nutricionistkinja Trejsi Lešt kaže da se kuvanjem uništi čak 50 odsto nutrijenata koji se nalaze u povrću. Ona dodaje da određeno povrće, uglavnom ono koje sadrži...
OPŠIRNIJE
Responsive Menu Clicked Image