baner160x600 zavt
baner160x600 zavt

UP: Ukradeni automobil u Herceg Novom pronađen za dva sata

Policija iz Herceg Novog sinoć je nakon poziva oko 20 časova da je ukraden automobil odmah reagovala a već nakon dva sata lopov je pronađen i uhapšen, saopšteno je iz Uprave policije.

UP: Ukradeni automobil u Herceg Novom pronađen za dva sata
FOTO: Pink M

Naime, 20.04.2017. godine oko 20,00 časova, dežurnoj službi CB Herceg Novi je upućen poziv od strane E.K. (32) iz Sjenice, Republika Srbija, sa privremenim boravkom u Igalu, da mu je otuđeno pmv marke „VW Golf II“ pljevaljskih registarskih oznaka od strane nepoznatog počinioca, a koje vozilo je bilo parkirano na parkingu ispred zgrade u kojoj oštećeni živi – stoji u saopštenju.

Kako se navodi, oko 22 h u Kamenarima, saobraćajna policija je zaustavila D.S. (37) iz Pljevalja koji je vozio ukradeni automobil, nakon čega mu je vozilo oduzeto i vraćeno vlasniku E.K.

uprava-policije
UP: Policija za dva sata pronašla lopova automobila u Herceg Novom, Foto: Pink M

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom koji je naložio da se protiv ovog lica podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog osnovane sumnje da je počnio krivično djelo oduzimanje vozila – piše u saopštenju.

Saopšteno je da je nakon provjere zaustavljeni D.S. u sebi imao 3,39 promila alkohola nakon čega je i uhapšen.

Ovo lice je, 21.04.2017. godine, zbog ovog prekršaja privedeno sudiji Suda za prekršaje u Budvi, Odjeljenje Herceg Novi, koji je prijavljenom izrekao kaznu zatvora u trajanju od 20 dana – piše u saopštenju.

AUTOR: Pink M

POVEZANI ČLANCI

BANER ARGUMENT HEDER
Responsive Menu Clicked Image