DRAGICA SEKULIC 160 X 600
DRAGICA SEKULIC 160 X 600

PODGORICA: Krivična prijava protiv maloljetnika zbog krađe i iznuda

Policija iz Podgorice podnijela je danas krivičnu prijavu protiv maloljetnog Podgoričanina N.P (17) zbog pokušaja dvije iznude tokom maja i sumnje da je juče u Budvi ukrao vozilo sa parkinga, saopšteno je iz Uprave policije.

PODGORICA: Krivična prijava protiv maloljetnika zbog krađe i iznuda
FOTO: Twitter

Kako se sumnja, osumnjičeni N.P (17) je krivično djelo iznuda počinio 26.05.2017. godine, na način što je pod izgovorom da navodno pita koliko ima sati iskoristio priliku i od maloljetnog T.B. oteo mobilni telefon i od njega zahtijevao da mu da 20 eura kako bi mu vratio telefon. 29. maja osumnjičeni je kako se sumnja, pod izgovorom da ga maloljetni D.N. fotografiše na isti način otuđio mobilni telefon i od njega zahtijevao da mu da 100 eura kako bi mu vratio telefon uz prijetnju da će mu ukoliko to ne učini nanijeti tjelesne povrede – stoji u saopštenju.

Kako se navodi, policija je nakon istrage utvrdila da je riječ o maloljetnom Podgoričaninu.

Saopšteno je da je o događaju obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

uprava-policije
UP: Krivična prijava protiv maloljetnika zbog krađe i iznuda (Foto: Pink M)

Nadalje, službenici CB Budva su u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo krađa, koje je kako se sumnja počinio pomenuti maloljetni N.P. Osumnjičeni je, kako se sumnja, 18.06.2017. godine oko 11:00 časova sa parking prostora u naselju Pržno otuđio vozilo marke „Daewoo Matiz“ budvanskih registarskih oznaka, koje je u vlasništvu L.V – piše u saopštenju.

Ističe se da je otuđeno vozilo pronađeno i vraćeno vlasniku.

DRAGICA SEKULIC 728 X 90

AUTOR: Pink M

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image