baner160x600 zavt
baner160x600 zavt

BAR: Uhapšene dvije osobe zbog ulične prodaje kokaina

U Baru je pretresom stana pronađena manja količina kokaina zbog čega su uhapšene dvije osobe N.M. (52) iz Bara i A.S. (23) iz Zrenjanina, saopšteno je iz Uprave policije.

BAR: Uhapšene dvije osobe zbog ulične prodaje kokaina

Kako se navodi, policijski službenici su pronašli i izuzeli dva pvc pakovanja bijele praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain.

Ističe se da je o događaju obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je događaj kvalifikovao kao krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

uprava-policije

U saopštenju stoji da su službenici policije izvršili pretres stana koji koristi N.M. u Baru i prilikom su pronašli i oduzeli detonatorsku kapislu, gasni pištolj marke ,,Blow“, stari pištolj – kubura kao i dva pištoljska metka.

Predmeti pronađeni pretresom stana N.M. upućeni su Forenzičkom centru radi vještačenja, nakon čega će se nadležni tužilac naknadno izjasniti da li postupanju ovog lica ima elemenata bića krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija – piše u saopštenju UP.

lisice-hapsenje Shutterstock
UP: Uhapšene dvije osobe zbog ulične prodaje kokaina (Foto: Arhiva)

Navodi se da je pronađeno dovoljno dokaza koji upućuju na sumnju da je A.S. drogu pribavila od N.M. te da je stavila u dalju, tzv. uličnu prodaju.

N.M. i A.S. su po nalogu nadležnog tužioca lišeni slobode, i oni su tom tužiocu sprovedeni na dalju nadležnost uz krivične prijave zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga – zaključuje se u saopštenju.

POVEZANI ČLANCI

BANER ARGUMENT HEDER
Responsive Menu Clicked Image