baner160x600 zavt
baner160x600 zavt

U PODGORICI PREZENTOVANA najsavremenija vatrogasna oprema (VIDEO)

Služba zaštite Glavnog grada i ovlašćeni partner slovenačkog Rosenbauer-a kompanija Ljetopis Automotive, organizovali su u Podgorici prezentaciju specijalnih vatrogasnih vozila i opreme svjetski renomiranog proizvođača Rosenbauer.

U PODGORICI PREZENTOVANA najsavremenija vatrogasna oprema (VIDEO)
FOTO: PinkM

Sa najnovijim dostignućima, kada je vatrogasna oprema, u pitanju uopznali su se jutros i podgorički vatrogasci. Na prezentaciji su bile izložene vatrogasne ljestve I najsavremenija lična zaštitna oprema tog proizvođača. Prvi put na nasim prostorima, je predstavljen i novi Rosenbauer koncept – prototip specijalne vatrogasne nadogradnje koja sa svojim mogućostima I kompaktnoscu predstavlja vrhunac svjetske tehnologije u tom segmentu.

-Predstavljamo ono što mislimo da vam najviše fali a to su vozila za spašavanje sa visine zatim vatrogasno vozilo najsavremenije tehnologije i naravno osobna zaštitna oprema za vatrogasce jer je najvažnije da su oni spremni za rad –kazala je Brigita Velše, ispred komapnije Rosenbauer.

1
CG fale vozila za spašavanje sa visine, vatrogasno vozilo najsavremenije tehnologije i lična zaštitna oprema za vatrogasce.

 

2
Vatrogasna nadogradnja – vrhunac svjetske tehnologije u tom segmentu.

Komandir Službe zaštite, Andrija Čađenović, podsjeća da su početkom gosine obnovili vozni park nabavkom dva savremena specijalna vatrogasna vozila renomiranog proizvođača Mercedes-benz tipa „Axor“, sa nadgradnjom „Rossenbauer“ jednog od najpoznatijih proizvođača vatrogasnih vozila i opreme.

-Služba zaštite i spašavanja je izuzetno zadovljna sa ta dva vozila jer us se u ovom ljetnjem periodu pokazala veoma afikasna kako za požare na otovorenom tako i za intervencije u zatvorenom-podsjetio je Komandir Službe zaštite, Andrija Čađenović.

 

3
Za efikasniji rad na terenu.

Nabavka savremenih vozila i opreme neophodna je za efikasniji rad na terenu i pružanje pomoći građanima Podgorice i Crne Gore u bilo kojoj vanrednoj situaciji. Ocekivanja su da bi doprinijela većoj efikasnosti spasilačkih timova u akcijama spasavanja koje su karakteristične za kanjone, duboke usjeke, provalije i slične lokacije na kojima su moguće nesreće ovakvog tipa.

AUTOR: PinkM/D.Rabrenović

POVEZANI ČLANCI

BANER ARGUMENT HEDER
Responsive Menu Clicked Image