DRAGICA SEKULIC 160 X 600
DRAGICA SEKULIC 160 X 600

U OKTOBRU suđenje za ubistvo Borete i Zečevića

Suđenje za ubistvo Budvanina Đorđa Borete i Dragana Zečevića počeće 3. oktobra. Optužnicom tužilaštva obuhvaćeno je pet osoba, od kojih su tri u bjekstvu. Na optuženičkoj klupi naći će se bosanski državljanin Vladimir Šmanja (34) i Miljan Bulatović (36) iz Niša, koji su pratili Boretu, po nalogu naručioca ubistva, čije ime za sada nije poznato. Tužilaštvo ih tereti za stvaranje kriminalne organizacije i teško ubistvo u saizvršilaštvu.

U OKTOBRU suđenje za ubistvo Borete i Zečevića
FOTO: Arhiva

Optužnicom su obuhvaćeni i Budvani Ratko Vušović, Vasilije Rafailović i Bjelopoljac Ivan Cicmil, čiji otisci su pronađeni na motoru koji su koristile ubice Borete i doktora Dragana Zečevića, slučajne žrtve.

4580b4233a6839d15284d4de27ab5630
Boreta i Zečević stradali su 7. decembra prošle godine u bašti lokala ,,Trofej“ u Bečićima

Boreta i Zečević stradali su 7. decembra prošle godine u bašti lokala ,,Trofej“ u Bečićima, kada su ubice iz automatske puške nasumice pucale u goste lokala. Tada je ranjen i Ivo Stanišić.

Ubijeni Boreta je brat od strica osuđenika Saše Borete, koji izdržava tridesetogodiš-nju kaznu za ubistvo policijskog inspektora Slavoljuba Šćekića.

Pokojni Boreta bio je oženjen sestričnom Gorana Đuričkovića, koji je ubijen u oktobru 2015. godine ispred svog lokala u Budvi ,,Old fišerman“ nakon krađe 200 kilograma kokaina u španskoj luci Valensija.

DRAGICA SEKULIC 728 X 90

AUTOR: Pink M/Pobjeda

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image