baner160x600 zavt
baner160x600 zavt

TAKMIČARKA BIJESNA NA ČLANICU ŽIRIJA PINKOVIH ZVIJEZDA: Zvučaću nezahvalno, ali ona se igra sa nama (FOTO+VIDEO)

Andrijana smatra da je ova pjevačica pretjerala.

TAKMIČARKA BIJESNA NA ČLANICU ŽIRIJA PINKOVIH ZVIJEZDA: Zvučaću nezahvalno, ali ona se igra sa nama (FOTO+VIDEO)
FOTO: Pink.rs

Jedna od najtraktivnijih finalistkinja „Pinkovih zvezda“, Andrijana Radonjić (21) iz Požege, otkrila je za portal Pink.rs kako se osjećala tokom takmičenja „Pinkove zvezde“.

fdsfdsf

– Prva tri kruga su mi bila teška, plašila sam se, imala sam veliku tremu. Opustila sam se kad sam pjevala „Evo“ od Seke Aleksić. Tu sam bila sa malom Indirom u duelu i znala sam da nemam šanse protiv nje i da ću sigurno ići u baraž. Sve do tad sam imala katastrofalnu tremu – iskrena je Andrijana.

dfsdfs

Ona se odmah izdvojila jer se zajedno sa ocem Duškom Radonjićem takmičila, ali je on ispao na samom početku trke za treću Pinkovu zvijezdu.

– Nijesam očekivala da ću doći dovde. Ja nijesam ni htjela da se prijavim, nego me je tata nagovorio i onda smo se zajedno prijavili. Više mi je bilo bitno da on prođe nego ja, ali nijesam očekivala ovo. O finalu uopšte ne razmišljam, jer mi je i ovo uspjeh – kaže ona.

Na njenoj strani od početka je bila Dara Bubamara, pa se Andrijana najviše vezala za nju.

– Darini komentari mi najviše znače. Ona me uvijek pohvali. Obećala mi je i pjesmu još u prvom krugu ukoliko ne prođem u finale, a pisala mi je i na Instagramu i savjetovala me da se opustim jer od nje sigurno imam pjesmu – otkrila je ona.

dfsfsd

Andrijana je priznala i da je razočarana zbog situacije u četvrtfinalu koja je dovela do toga da ispadne Žarko Stojanović, jer mu je Maja Nikolić dala samo jedan bod. Ona je zajedno sa Sarom Reljić i Bogdanom Martinovićem bila u toj grupi i nije joj nimalo bilo prijatno tokom jedne od najvećih svađa žirija tokom treće sezone.

– Ja se inače privatno družim sa Žarkom. Znamo se, radimo zajedno i bilo mi je krivo, jer najviše mrzim nepravdu. Stoji da je to mene spasilo na neki način. Da je Maja dala bilo kome od njih veću ocjenu ja bih automatski ispala. Ali, realno, tada nije trebalo da ispadne Žarko. Ja sam očekivala da će da prođe direktno. To je nekakva Majina igra, ali ne znam zbog čega je igra. U redu je da ona sačuva koga hoće da sačuva, ali mislim da to nije pravi način. Ja njega poznajem i ne mogu da kažem da bi mi bilo draže da prođu Sara i Bogdan – otvorena je Andrijana, koja je istakla da će „možda zvučati nezahvalno jer je od Maje tada dobila devet bodova“, kao i da „nema ništa protiv nje, ali da to nije bio lijep potez sa njene strane“.

– Favoriti su mi Indira Beriša i Marko Stolić. Njega dugo znam, kompletan je pjevač, a ona je divna i fantastično pjeva – zaključuje Andrijana.

Podsjećamo vas da su otvorene linije i da i u ovom trenutku možete da glasate za svoje favorite iz „Pinkovih zvezda“ i dovedete ih do pobjede.

AUTOR: PinkM/Pink.rs

POVEZANI ČLANCI

BANER ARGUMENT HEDER
Responsive Menu Clicked Image