DRAGICA SEKULIC 160 X 600
DRAGICA SEKULIC 160 X 600

SKANDAL: Na Instagram profilu NTO CG fotografija Hvara potpisana kao Ulcinj

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore objavila je jutros na svom zvaničnom Instagram profilu fotografiju Hvara, hrvatskog ostrva, a kao lokaciju navela najjužniju crnogorsku opštinu – Ulcinj. Ovaj ispad nije promakao onima koji dobro poznaju ljepote Ulcinja, koji su Nacionalnoj turističkoj organizaciji skrenuli pažnju na grešku, nakon čega su iz NTO obrisali fotografiju.

SKANDAL: Na Instagram profilu NTO CG fotografija Hvara potpisana kao Ulcinj
FOTO: Printscreen

Međutim, ljubitelji Ulcinja i Ade Bojane odmah su, na duhovit način, željeli da Nacionalnu turističku organizaciju „nauče“ kako izgleda Ulcinj.

gg
Iz NTO su, nakon sugestija pratilaca na Instagramu, obrisali fotografiju

Vlasnici Instagram profila „Moja Crna Gora“ pokrenuli su akciju postavljanja slika Ulcinja na Instagram sa haštagovima #ovoJeUlcinj #ovoNijeHvar.

viber image
Vlasnici Instagram profila „Moja Crna Gora“ pokrenuli su akciju postavljanja slika Ulcinja na Instagram sa haštagovima #ovoJeUlcinj #ovoNijeHvar

Akcija je naišla na odziv velikog broja ljudi sa Instagrama.

U nastavku pogledajte neke od fotografija sa pomenutim haštagovima i uživajte u ljepotama jednog od najljepših crnogorskih primorskih gradova.

uuu

ulcinj2

 

 

 

 

ul

uu

dd

Redakcija PinkM portala kontaktirala je direktoricu NTO Željku Radak Kukavičić, da bi saznala kako je došlo do ove greške. Direktorica nas je uputila na portparolku NTO, Ninu Vukčević, koja nije uzvratila na brojne pozive naše redakcije, zbog, kako pretpostavljamo, neradniih dana povodom praznika.

DRAGICA SEKULIC 728 X 90

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image