BRAJOVIC 160X600
BRAJOVIC 160X600

ROGANOVIĆ na crvenoj potjernici

Istražitelji Crne Gore raspisali su međunarodnu potjernicu za Novljaninom Vladimirom Roganovićem, zbog sumnje da je 29. aprila iz Beograda prijavio da je u podgoričkoj diskoteci „Bigl“ postavljena bomba.

ROGANOVIĆ na crvenoj potjernici
FOTO: Kodex.me

Podgorički Interpol je na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotoru za Roganovićem raspisao i međunarodnu potjernicu zbog izdržavanja kazne od godinu zatvora zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Roganović je uhapšen 5. maja u Beogradu zbog sumnje da je počinio krivična djela falsifikovanje isprave i navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja. Njemu je Osnovni sud u Beogradu odredio pritvor u trajanju od 30 dana. Prema evidenciji bezbjednosnih službi, Roganović je član „kavačkog“ klana koji je u sukobu sa „škaljarskom“ grupom.

n149534
Roganović na crvenoj potjernici, Foto: Facebook

Podsjećamo, u aprilu je bilo 18 lažnih dojava o postavljenim bombama u Podgorici, koje su stigle sa različitih pripejd brojeva iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Iako policija zvanično nije optužila Roganovića za ostale dojave o lažnim bombama, indikativno je da su nakon njegovog hapšenja pozivi policiji prestali.

BIGL-CDM-660x330
Sumnja se da je Roganović 29. aprila iz Beograda prijavio da je u podgoričkoj diskoteci „Bigl“ postavljena bomba, Foto: CDM

Meta prve dojave o bombi bila je diskoteka ,,Bigl“ u Podgorici. Vlasnici ove diskoteke bliski su ,,škaljarskom“ klanu koji je već duže u žestokom sukobu sa ,,kavačanima“.

ivan brajovic 970×90

AUTOR: Pobjeda / Pink M

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image