BRAJOVIC 160X600
BRAJOVIC 160X600

PODGORICA: Deaktivirana bomba koja je bila postavljena ispod „golfa 5“, uhapšen Dejan Deletić (VIDEO)

Nakon deaktiviranja postavljene bombe ispod „golfa 5“ (PG FU 954) u podgoričkom naselju Zabjelo, policija je uhapsila Dejana Daletića (25), člana kriminalne grupe, saopšteno je iz Uprave policije.

PODGORICA: Deaktivirana bomba koja je bila postavljena ispod „golfa 5“, uhapšen Dejan Deletić (VIDEO)
FOTO: Pink M

Naime, službenici CB Podgorica su jutros oko 08,30 časova, pribavili operativni podatak od građana da se dva lica sumnjivo ponašaju i to na parking prostoru u ulici 27. marta u naselju Zabjelo u Podgorici. Patrola CB Podgorice je odmah upućena na  lice mjesta. Ova dva lica su se, čim su primijetili policijske sluzbenike, dala u bjekstvo. Uslijedila je potjera za njima i nakon par minuta jedan od njih, D.D. je sustignut i lišen slobode – navodi se u saopštenju.

GOLF BOMBA
Automobil sa koga je uklonjena bomba, Foto: Facebook

Dodaje se da je potraga za osumnjičenim Milanom Lješnjakom u toku.

22
Na Zabjelu deaktivirana bomba, Foto: Pink M

Pretragom lica mjesta koju je izvršila podgorička policija pronađene su rukavice GPS sistem – blokator i daljinski upravljač koji služi za aktiviranje eksplozivne naprave. Daljim pregledom parking prostora ispod vozila marke „VW Golf V“ podgoričkih  registarskih  oznaka pronađena je eksplozivna naprava težine oko 900grama. Pozvan je tim za PDZ koji je uspiješno deaktivirao eksplozivnu napravu – stoji u saopštenju UP.

ivan brajovic 970×90

AUTOR: Pink M

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image