DRAGICA SEKULIC 160 X 600
DRAGICA SEKULIC 160 X 600

OTKRIVAMO IMENA NOVIH UČESNIKA ZADRUGE: Poslije ove tri bombe, u Zadrugu ulazi i ona da zapjeva na Trgu Bruna Marsa (FOTO)

Čelni ljudi Televizije Pink obavljaju posljednje pripreme za rijaliti nove generacije u kojem će ove jeseni uživati milionski TV auditorijum.

OTKRIVAMO IMENA NOVIH UČESNIKA ZADRUGE: Poslije ove tri bombe, u Zadrugu ulazi i ona da zapjeva na Trgu Bruna Marsa (FOTO)
FOTO: Pink

Na Televiziji Pink 6. septembra počinje sa emitovanjem „Zadruga“, predstavnik potpuno nove generacije rijalitija koji će nadmašiti sve slične formate kako u regionu, tako i u svijetu, a od izvora bliskog produkciji uspjeli smo da saznamo nove detalje vezane za ovaj gigantski projekat.

720
Autor: Pink.rs

Željko Mitrović se sa suprugom Milicom Mitrović trenutno nalazi u Londonu, gdje obavlja posljednje pripreme za ovaj revolucionarni šou i dogovara hologramske instalacije u scenografiji grada koji je izgradio za potrebe ovog projekta. Mitrović je danas otkrio da će se najbolje žurke odigravati na Trgu Bruna Marsa, ali i u Ulici Poroka gdje će, nema sumnje, svi učesnici „Zadruge“ provoditi veliki dio svog vremena, pored planina, jezera, vodopada i bazena koji će krasiti ovaj novoizgrađeni grad, ali i Bijele kuće u kojoj će živjeti – ispričao nam je izvor blizak produkciji, a potom otkrio imena novih četvoro takmičara.

720
Autor: TV Pink
Takođe, Mitrović je potvrdio da će u „Zadruzi“ učestvovati tri seks bombe, javnosti poznate kao superfinalistkinje „Pinkovih zvezda“, Sara Reljić, Zorana Stefanov i Andrijana Radonjić, a njima će se pridružiti i legendarna Nada Obrić koja će se, nema sumnje, rado latiti mikrofona i sve stanovnike grada zabavljati na Trgu Bruno Marsa – otkrio je dobroobavješteni izvor.
720
Autor: E-stock/Miloš Rafailović
720
Autor: TvPink Printscreen

Podsjetimo, do sada je potvrđeno učešće Zorana Marjanovića, a spekuliše se da će se u rijalitiju naći i Soraja Vučelić, maloljetna Mina Vrbaški koja je dospjela u žižu javnosti nakon skandala sa Šakom Polumentom, kao i mnogi drugi.

720
Autor: Promo

Inače, vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović ovaj gigantski projekat najavio je kao najveći ikada u istoriji srpskih, ali i evropskih televizija, a inspiraciju za rijaliti format nove generacije dobio je u sunovratu rijaliti programa na drugim televizijama, kao i u banalizaciji rijaliti kategorije koja je, za razliku od našeg regiona, ponovo u usponu u cijelom svijetu. Kakav je spektakl ovaj put pripremio u saradnji sa holivudskim ekspertima ostaje da saznamo za nešto manje od mjesec dana, kada počinje emitovanje „Zadruge“.

720
Autor: TV Pink

Do tada, sve aktuelnosti u vezi sa najskupljim i najzahtevnijim rijalitijem svih vremena pratite na portalu Pink.me i zvaničnoj Instagram i Fejsbuk stranici „Zadruge“.

DRAGICA SEKULIC 728 X 90

AUTOR: Pink

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image