baner160x600 zavt
baner160x600 zavt

DARMANOVIĆ-NAHJAN: Vizna liberalizacija između UAE i Crne Gore bi povećala interesovanje za investitora (VIDEO)

Vizna liberalizacija između UAE i Crne Gore bi povećala interesovanje za investitora, poručio je ministar vanjskih poslova UAE Abdulah bin Zajed al Nahjan, kazao je na današnjoj konferenciji za medije. On se susreo sa ministrom vanjskih poslova Srđanom Darmanovićem.

DARMANOVIĆ-NAHJAN: Vizna liberalizacija između UAE i Crne Gore bi povećala interesovanje za investitora (VIDEO)
FOTO: PinkM

Na pitanje da li bi firma UAE ulagala u aerodrom Tivat, Nahjan je kazao da bi saradnja trebala da bude u obostranom interesu.

– Bilo kakva ulaganja treba da se zasnivaju na obostranim interesima. Vizna liberalizacija između naših zemalja će definitivno podsticati da “Fly Dubai” bude više zainteresovan za ulaganja u Crnu Goru – rekao je Nahjan.

Odnosi Crne Gore i Ujedinjenih Arapskih Emirata na zavidnom su nivou, poručio je ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović.

39f2914e63ae1026ddb7bbe57c73fd57
Odnosi Crne Gore i Ujedinjenih Arapskih Emirata na zavidnom su nivou, poručio je ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović

Pokazatelj toga je, kaže, posjeta predsjednika Filipa Vujanovića toj državi početkom godine, kao i današnja posjeta šeika Abdulaha bin Zajeda bin Sultana Al Nahjana našoj zemlji.

Crna Gora, istakao je Darmanović u Vili „Gorica“, veoma cijeni doprinos Emirata našoj ekonomiji.

Prije svega mislim na luksuznu marinu Porto Montenegro, najveći infrastrukturni objekat Kapital Plaza, te na novi Duvanski kombinat koji pretstavljaju dobre primjere saradnje i otvaraju vrata za buduće investicije ove zemlje u Crnu Goru – rekao je Darmanović.

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

BANER ARGUMENT HEDER
Responsive Menu Clicked Image